Pannkaka

inlägget publicerades: 2011-02-28 Klockan 18:47:59

Åkte på besök med Zammi till min kära mormor för att äta lite pannkakor, prata och ha det socialt idag. Åkte vid halv fyra, och nyligen hemkommen. 

Nu blir det nog ta och lägga en mask för att sedan dra någon bra film eller så.


Burlesque

inlägget publicerades: 2011-02-28 Klockan 11:26:27

Okej, jag är oftast inget fan utav filmer då det förekommer en hel del sång. Men, när jag fick höra att Christina Aguilera medverkade så lärade jag ju bara ge det en chans. Och, jag ångrar mig inte för fem öre. Vilken film, vilken kvinna! Ojojoj, har ni inte sett den så ska ni ge den en chans - utan tvekan. Jag rös mig i stort sett igenom hela filmen, vilken röst.


Slut på veckan, dags för söndagsmys!

inlägget publicerades: 2011-02-27 Klockan 13:29:03

Igår så blev den en mycket trevligt kväll. Även Emelie följde med och åt och bowlade, var verkligen jättekul. Och vi ägde självklart ut grabbarna på bowlingen. Tusen tack för en toppen lördag! 

Idag är det söndag, och det ska jag utnyttja till hundra. Febern tar kål på mig och som ett plus på det så har jag åkt på en sån där rolig hosta. Så, ikväll blir det massa jävla godis, film och fet!

Lördagkväll

inlägget publicerades: 2011-02-26 Klockan 14:19:28

Sitter hemma hos Z för tillfället och inväntar min mamma, då vi ska bege oss till Emelie och kika på lite videos och sånt på min älskade bror. Efter en stund där så blir det hem och fräscha till sig för att sedan dra på City och käka klockan 18, sedan vidare till bowlinghallen till 20 och äga ut grabbarna. Sedan blir det fira vinsten med lite sällskapsspel @ Z place. 

Ser verkligen framemot en social och trevlig lördag. :)

Ny design

inlägget publicerades: 2011-02-24 Klockan 19:40:59

Sådär, nu har jag äntligen tagit fingrarna ut röven och ordnat med en ny design.


2 timmar senare

inlägget publicerades: 2011-02-24 Klockan 14:22:12

Jaha, då var den där skiten avklarad. Förstod ingenting för fem jävla öre. Men, svarade då på alla frågor och det slutade med en och en halv datorskriven sida. Vilket även ledde till att jag vägrade läsa igenom skiten. Så, det får bli Helenas uppgift så får hon meddela mig sen om det står helt flokigt! 

Nu ska jag belöna mig själv med lite ansiktsmask, hejs

Fokus

inlägget publicerades: 2011-02-24 Klockan 12:13:06

Ne, men jag tar och drar igång med min hemtenta i religionen jag då, önska mig lycka till! Lär behövas. Kommer man hinna bli klar inom 24 timmar? Tveksamt alltså..

Eller?

inlägget publicerades: 2011-02-24 Klockan 08:45:36

Skolan är den bästa stället på jorden

Prov med bok

inlägget publicerades: 2011-02-23 Klockan 15:42:03

Kan ju meddela er alla att bara för att man får ha användning utav bok då man har prov, gör inte provet nå mycket lättare. Tror det var det svåraste prov jag har varit med om. Har inte gått egenom någonting på det vi hade på provet, så fick liksom försöka förstå genom boken och formulera om till sina egna ord. Phu, det va inte det lättaste när man inte förstod någonting. Men, svarade då på alla frågor iallafall. 

Hade även prov i Religion idag, men eftersom jag hade en läkartid som jag absolut inte kunde avboka just den tiden så får jag en 24 timmars hemtenta istället. Känns ju inte så jävla positivt. Men, lät inte som om provet var det lättaste heller - så får hoppas på att hemtentan är en aning enklare.

Nog om skolan! Nu drar jag och mamma ner på staden och kikar lite balsmycken och hämtar även ut mitt pass.



Blood dem out

inlägget publicerades: 2011-02-22 Klockan 19:17:29

Tänker på dig min kära bror ♥
Denna låt kom ofta ut ur högtalarna hemma, om och om igen. Du var specialist på att nöta låtar, förut blev man irriterad över det. Men nu är det ett minne som får en att le :')

Turbulence - Blood dem out

I had a dream

inlägget publicerades: 2011-02-22 Klockan 13:41:31

Jag gick upp på mitt rum för att hämta någonting, din dörr till ditt rum stod öppen och jag tittade in som vanligt. Men, denna gång var det som förr i tiden. Där låg du, mysigt nedkurad under täcket och ena benet utanför. Jag skrek och hamnade i chock: " JOCKE, JOCKE! Du är tillbaka, du har kommit hem igen! " Jag sätter mig nedanför din säng och slänger armarna om dig och tala om för dig att jag älskar dig så mycket och att du är den största saknaden i mitt liv just nu.

Det värsta är att jag inte kommer ihåg nå mer än det där, jag vet att du sa någonting men jag kan inte sätta fingret på vad dom orden va. Jag har nå svagt minne om någon batong som du va besviken på mig att jag hade gått runt med eller något. Men, det har jag ju inte gjort? Du verkade så chockad och omedveten om varför jag öppnade mina känslor för dig. 

Jag är iallafall glad över att jag fick chansen att krama om dig då du inte var alldeles kall och blå. Istället var du varm, brun och fin!

Klåfingriga Elin

inlägget publicerades: 2011-02-21 Klockan 21:54:01

Jaha, då har man varit extremt duktig och skapat ett kaos på bloggen bara för att man inte kan låta bli att pilla utan att spara originallet INNAN man börjar pilla så att man kan återställa ifall det blir kaos. Så, för tillfället så ser det lite flokigt ut vid "sidpanelen". Och, jag har pillat och pillat men det blir inte bättre. Så, det får vara sådär nu tills att jag hittar orken till att göra en totalt makeover något tag framöver. Funderar på vitt, det är ju väldigt fräscht? Men, ändå ser det lite trist ut. Aah, jag får dra mig en funderare helt enkelt så får ni tills dess stå ut.


PÖSS :*


Me love you long time

inlägget publicerades: 2011-02-21 Klockan 18:01:03

Efter skolan så blev det hem och pilla lite med den nyinköpta scannern, efter en del om och men så fungerar den nu. Så, scannade in lite bilder ifrån förr på mig och min bror som jag hittade i lägenheten. Min personliga favorit bild på mig och Jocke är helt klart bilden nedan, jag bara älskar den! Och jag kommer så väl ihåg när den skulle knäppas, Jocke va så otroligt vrång. Han skulle absolut inte luta huvudet mot sin lillasyster. Hihi :')



"Du är så stark!"

inlägget publicerades: 2011-02-20 Klockan 16:11:59

Jag är inte stark, jag är inte ett dugg stark överhuvudtaget. Jag kämpar för kung och fosterland varje dag för att inte brista ut i gråt, jag har gråten i halsen varje sekund. Så fort jag blir själv för en stund, så brister det. Folk frågar hur det är och hur det går, vad ska man svara? Dom vill inte höra sanningen, jag vill inte säga sanningen. Jag vill så gärna att allt ska vara bra igen, så självklart så säger jag att det är okej och att jag kämpar på så gott jag kan. Men hur mycket jag än intalar mig det, så är det inte så – hur gärna jag än vill. All ilska inom mig, går ut över dom som bryr sig om mig. Jag hugger till som en kobra, jag blir sur för minsta lilla. Jag vill inte såra dom som får mig att känna mig lite gladare, men det är som om jag inte lever i mig själv längre. Jag är okontrollerbar. Botten är verkligen nådd, och jag är så rädd att aldrig få kliva upp därifrån igen..



Word

inlägget publicerades: 2011-02-19 Klockan 13:47:42





Love is

inlägget publicerades: 2011-02-18 Klockan 17:39:07

When you love someone, love from the heart 
Cause love is the start yeah 
Love is the answer for every question 
Just ask your self why, why 
Love is the key to open the door 
When they close in your face 
Love shows you the way 
When u are lost, lost 
And cant find your way


Begravningsplats

inlägget publicerades: 2011-02-18 Klockan 16:49:26

Idag har vi träffat prästen och planerat lite inför begravningen, upplägget och så. Träffades en bra stund, upp mot 3 timmar tror jag.
Efter vi pratat klart med honom så begav vi oss ner till kyrkan och träffade på en kvinna där som hjälpte oss att visa gravplatser. Och det gick fort för oss att känna vart vi vela ha Jocke liggandes. Vi kände alla 3 direkt att ”här ska Jocke ligga”. Frid fullt!

Det är sånt här som får en att förstå lite mer att det är verklighet. Gruvar mig så oerhört för begravningen, men jag vet att min bror kommer vara med oss och lägga ner all sin energi på att få oss alla i kyrkan att inte vara så ledsna. Just precis som på sjukhuset..


Dödsannons

inlägget publicerades: 2011-02-17 Klockan 15:55:45

Dödsannonsen dök upp i tidningen idag, blev så ofattbart vackert. Jag känner att Jocke verkligen är nöjd, hans egengjorda bild och en dikt som det bara strålar min älskade bror om.

Syns annonsen dåligt? Kika då in Här!


Avslöjat?

inlägget publicerades: 2011-02-17 Klockan 09:34:08

Det absolut bästa som kunde hända mig ;)


Elin hjärta Bromangymnasiet

inlägget publicerades: 2011-02-17 Klockan 08:49:08

Må ju säga att Bromangymnasiet aldrig slutar att förvåna en. Kom hit till klockan 8 imorse för att ha lektion, synd bara att våran lärare inte är här idag. Så då börjar man 9.35 med nästa lektion. Verkligen uppmuntrande såhär på morgonskvisten. Inte så att läraren kunde klämma ut sig det här igår när jag pratade med henne? Nejdå, på den här skolan så får man ta reda på exakt allting på egenhand, ingen som säger någonting. Och de gånger man väl frågar för att få reda på någonting, så får man ändå bara sura miner tillbaka. Herregud...

You are my angel

inlägget publicerades: 2011-02-16 Klockan 22:03:41

Jag pratar om dig som om du fortfarande finns i liv. Jag skrattar och ler, jag tänker på dig varje dag. Men hur mycket jag än tänker på dig, så förstår jag ändå inte vad som verkligen har hänt. Kommer jag någonsin förstå? Jag visar oftare ett leénde än tårar, jag har inte gråtit på flera dagar. Min enda och bästa bror har dött, och jag gråter inte ens. Hur kan det vara så? Vad är det som gör att det inte går att få in i mitt huvud att min bror är död!? Jag vill bara sätta mig i ett hörn, alldeles själv, och bara sittat där i flera veckor och försöka intala mig själv att det här är verkligheten...



50 minuter

inlägget publicerades: 2011-02-16 Klockan 16:28:30

Måste bara våga påstå att min skoldag har varit så fruktansvärt tight, en enda lektion på 50 minuter liksom. Skapligt soft! Började 12.10 och slutade 13.00.

Efter skolan så blev det ta sig en liten fika på 24carat, smakade mycket bra. Efter en rätt lång fika så blev det hem och tvätta.



Tunnar ner

inlägget publicerades: 2011-02-15 Klockan 22:15:46

Spenderat tiden sedan jag kom hem ifrån skolan tills nu åt skolarbeten i massor. Så, nu är det lite undan röjt iallafall - men ännu en del grejor kvar dock. Men, det lär ju gå att orda i veckan


Uppdatering av Min ”att göra-lista”

Handel:
Prov på torsdag
10:1 eller 10:2

Turism:
Prov (sedan långt tillbaka)

Bokföring:
Prov nästa vecka

Hälsopedagogik:
Mobbning/Relationer

Svenska:
5 minuters tal

Religion:
Prov nästa vecka
Läsa om Judendomen, Kristendomen och Islam
36 uppgifter om Judendomen, Kristendomen och Islam

Arbetsmiljö:
Praktikrapport


Rubrik saknas

inlägget publicerades: 2011-02-15 Klockan 14:54:36

Ett ord, skolan är det absolut värsta som finns för tillfället. Känner bara suget av att hoppa av skiten. Förstår inte hur lärarna tänker, först så har man det skit slappt och gör absolut ingenting typ. Sedan helt plötsligt så kommer varenda jävla lärare på att dom ska ha prov och ge en massvis med uppifter.


Min ”att göra-lista”

Handel:
Prov på torsdag
Uppgift 9:3 9:4 9:8 samt 10:1 eller 10:2

Turism:
Prov (sedan långt tillbaka)
Fet uppgift om Sverige

Bokföring:
Prov nästa vecka

Hälsopedagogik:
Fakta om massage
Uppgift 1
Mobbning/Relationer

Svenska:
5 minuters tal

Religion:
Prov nästa vecka
Läsa om Judendomen, Kristendomen och Islam
36 uppgifter om Judendomen, Kristendomen och Islam

Arbetsmiljö:
Praktikrapport
El – uppgift

Konferens och reception:
Göra sammanfattning av kapitel 3


Och som pricken över i:et så är 99% av alla uppgifter som ska vara klart den här veckan.


Alla hjärtansdag

inlägget publicerades: 2011-02-14 Klockan 20:43:56

Tänkte att jag skulle passa på att hälsa er alla en glad alla härtansdag, men insåg att klockan var rätt mycket så det mesta utav alla hjärtansdag har ju redan varit. Så, jag får hoppas på att ni alla har haft en toppen 14 februari 2011.


Tacos

inlägget publicerades: 2011-02-13 Klockan 20:59:54

Igår så kom det lite släckt och sånt under dagen som grattade mig. Åt lite god tårta och fick fina presenter. Senare mot kvällen så lagade mamma ihop en massa Tacos så kom det en drös med folk och avnjöt maten. Var hur gott och trevligt som helst. Efter maten så blev det lite film, - Dumma mej -. En klockren animerad film som borde ses utav alla! :') 

Efter filmen så var klockan rätt mycket, men det sket jag och Evelina i. Så vi blev upphämtade för att sedan köras vidare mot Edsbyn för att bara svina runt i Corollan. Var mycket trevligt faktiskt.

Eftersom blogg.se vägrar tillåta mig att lägga in ett YouTube-klipp på trailern, så får ni klicka in Här för att kika in trailern.

Blondie

inlägget publicerades: 2011-02-12 Klockan 13:41:28

Vid halv tio – tio tiden imorse så drog jag och Evelina igång med att färga mitt hår, resultatet blev väldigt ljust. Men, det är nöjd faktiskt – så det är ju bra!

Resultatet:



Statistik

inlägget publicerades: 2011-02-12 Klockan 02:26:04

Min besöksstatistik har ökat rätt drastisgt. Förut vare högst 37 besök, nu är det mins 37 besökare. Verkligen kul att se. Är även lite nyfiken på vilka folk det är, så släng gärna iväg en kommentar med ditt namn så jag får lite syn på vad det är för folk.

 

 


True love

inlägget publicerades: 2011-02-11 Klockan 17:51:11

Du är inte död, ingen dör faktiskt. Vet du varför? För du lever vidare i alla som kände dig, alla du berört - hur lite det än varit. Och alla som älskar dig kommer aldrig sluta tänka på dig eller prata om dig, de kommer aldrig glömma dig. Du kommer aldrig dö eftersom du var älskad och eftersom du älskade. Du kommer leva för evigt, det kommer vi alla.

♥ Tack för att du alltid är med mig.



Tillägnad dig

inlägget publicerades: 2011-02-11 Klockan 11:55:47

Fick lite tid över igår kväll, så knaprade ihop mig en liten bild. - i microsoft word -



♥ Tacka gudarna för Reggae ♥

inlägget publicerades: 2011-02-10 Klockan 18:58:03

Den bästa spotify-playlisten genom tiderna! <-- För er som inte fattar så är det där en länk.





Dessa eviga piller

inlägget publicerades: 2011-02-10 Klockan 09:47:37

Jaha, kan inte vi människor gör någonting på egen hand längre? Krävs det piller åt allting? Varför ska det vara så svårt för människorna nu för tiden och ta tag i sina problem istället för att fly ifrån problemen och trycka i sig ett piller. Hur mycket piller man än tar, mot vad som helst, så finns problemen fortfarande kvar. Problem är till för att lösas, att fly löser absolut ingenting!'



Nitton år

inlägget publicerades: 2011-02-10 Klockan 08:31:26

Hellu ! 

Igår så blev man ett år äldre och det var inte direkt min dag. Redan från morgonen så började min totala otur och höll i sig resten utav dagen. Mitt humör gick upp och ner, ena stunden skrattade jag och andra stunden röt jag. Men, alla har ju sina dåliga dagar. Tråkigt bara att det blir på ens födelsedag. 

Efter skolan så begav sig jag, mamma, Elin och Frida oss till Bollnäs. Väl där så väntade ett bokat bord på Tranan med flickorna. Smakade kanon och Elin fick sig en upplevelse som nog gör att hon helst inte återvänder till Bollnäs. Efter maten så bar vi oss hem till mig för att kika lite film och smaska i oss lite godis och sånt. Synd att Sandra inte blev med bara, men jag hade turen att få träffa henne lite under maten iallafall. 

Efter filmen och en lyckad kväll så blev det Söräng och skjutsa hem Evelina, sedan droppa av Erica och Frida på deras gator. 

TACK FÖR KVÄLLEN, FLICKOR!

Då var det klippt

inlägget publicerades: 2011-02-08 Klockan 20:55:17

Andra dagen i skolan har varit lite tyngre, hamnade lätt på fel tankar och var mycket som fick mig att bli påmind om min älskade bror. Kände bara för att åka hem ett tag, men jag tog mig i kragen och kämpade mig kvar hela dagen.

Efter skolan så blev det en kvick klippning på 10 minuter för endast 100 kronor och jag blev helnöjd. Så, det är ju ingenting jag klagar över!

Tog mina unga ben och vandrade hem sedan för att plugga lite och invänta ett par som skulle kika på lägenheten för att sedan dra iväg och käka lite. Efter maten så fick mamma och jag lite godissug så vi brummade iväg på ICA för att handla lite gotta. Och nu sitter jag här med min gottepåse och försöker få ihop mitt 5 minuters tal till Svenskan imorgon. Tungt!


Back to school

inlägget publicerades: 2011-02-07 Klockan 18:58:48

Första skoldagen avklarad och det gick rätt bra. Äcklig mat på skolan så mamma och jag tog och åt dagens på Pizzeria Pronto, smakade bra.

Tillbaka till skolan och ha en lektion, sedan tog vi en lite sväng på staden. Införskaffade mig ett nytt USB på 16 gb istället för mitt gamla på ynka 4 gb också köpte jag mig även ett nytt svart linne ifrån Gina Tricot och sist men inte minst så blev det lite hårfärg.

Efter en tur på staden så blev det hem och tvätta. Har just käkat lite tacos, så nu väntar vi på att torktumlaren ska bli klar så ska vi sedan bege oss till min kära kusin Linda och hälsa på henne lite grann.


Söndag

inlägget publicerades: 2011-02-06 Klockan 20:12:42

Då var det dags för söndag igen, jag har alltid varit rätt positiv mot söndagar tidigare. Men i framtiden så kommer jag inte vilja ha med söndagar att göra längre, för det kommer inte finnas annat än min bror i skallen mer än vanligt. Att den vecka kan gå så fort? Att jag ännu inte har förstått, jag väntar fortfarande ivrigt på att du ska komma hem..

Idag så har Emelie, Pappa, jag, Anita och Jon suttit hemma hos Emelie och kikat på lite bilder och en urgullig film samt pratat. Var hur mysigt som helst och det förgyllde verkligen min söndag! Jossan och Fredrik har även varit på besök här hemma på Ren, mycket trevligt.

Imorgon bitti så tar jag och mamma Passaten och beger oss till Hudiksvall så ska jag ta och komma igen i skolan lite grann. Känns rätt skönt att komma tillbaka till skolan faktiskt, hoppas på att det kommer gå bra också!


En lördag med grabbarna

inlägget publicerades: 2011-02-05 Klockan 16:41:36

Igår var nog hela Bollnäs befolkning och tände ett ljus, la en ros, skrev i boken, tittade på bilder, sörjde, grät, skrattade och mindes världens bästa Joakim Trygg. Det var nog den absolut vackraste minnesstund jag varit med om, finns inte ord för hur mycket det värmde i hjärtat för att se hur ofattbart mycket folk som dyrkade och älskade min bror. Som syster så finns det nog ingenting som kan jämföras med det. Tack alla som var där!

Idag så blir det iallafall ta och hitta på någonting och komma bort lite ifrån allt tragiskt som hänt. Så för min, Zammi och Dannes (kanske Bobby och Niklas) del så blir det lite TV-spel, film, bastning och en massa skratt. Ser verkligen framemot detta. Tack för att ni finns grabbar :’)

Igår efter minnesstunden så begav sig jag, Evelina och Sandra ut till Söräng för att kika på lite film, laga lite mat och bara mysa med varann. Det behövdes verkligen flickor, jag älskar er – glöm aldrig det!


Minnesstund

inlägget publicerades: 2011-02-04 Klockan 00:19:52

Idag har varit en tung dag, har inte fått någon sömn under natten. 30 minuter på sin höjd, 15 minuter om jag inte tror fel. Men jag har ändå varit relativt pigg under dagen. Har varit full rulle hela dagen som de senaste dagar. Började med lite Hälsocentral besök, sedan blev det morgon fika med nära vänner till Jocke som kom på besök sådär på morgon kvisten. Hur underbart och värmande som helst. Folk kom och gick, fick även möjligheten att få träffa min kära vän Evelina i några timmar under hennes hål timme. Dagen rullade på och till sist så kände jag att jag inte klarade av trycket, så det blev upp på rummet och vara lite för sig själv. Hade även turen att få lite sömn. Jag vet inte om dagen har varit extra jobbigt just för att man gruvar sig innerst inne över morgon dagen då det är minnesstund på Prästnäset. Alla är givetvis välkomna att dela med sig utav sin sorg, minnen och skratt! Startar klockan 15.00. Men jag vet att det kommer gå bra, jag har ett sånt underbart stöd så det kan inte gå annat än bra.

Eftersom jag tog en liten sömn och vaknade vid åtta-nio tiden så gruvar jag mig inför försöket att somna, men det är ju alltid värt ett försök. Så jag tänkte passa på att hälsa alla ”God natt & sov gott” och försöka komma bort ifrån verkligheten ett slag.

Ta hand om er, och ta vara på det ni har!!


[megahjärta]

inlägget publicerades: 2011-02-02 Klockan 02:50:02

Idag har varit en enormt hjälpsam dag. Vi samlades ihop ett gäng hemma hos Jon för att gråta, skratta och minnas den underbara ängel som gud har tagit tillbaka till sitt paradis. Det är så skönt att se och höra hur ofattbart omtyckt Joakim är var. Jag kan inte vara mer än stolt över att fått delat nästan 19 fantastiska år med en sån kanon grabb till bror. Du är värd all lycka och frid som finns, en värld utan bekymmer och problem . Jag vet att du har det bra, det är min tröst.



Tomt...

inlägget publicerades: 2011-02-01 Klockan 13:43:02

Jag vill inte att det ska vara sant, det får inte vara sant. Jag vill bara fly ifrån verkligheten ett tag, den skrämmer mig. Utan dig min bror så kommer jag aldrig mer känna mig trygg, du var ju den som skyddade mig ifrån allt ont. Du var ju han som jag såg upp till, han som jag älskade så oerhört mycket, han som jag var så tacksam över att få ha som bror, han som jag älskade att ”skryta” om. Jag har aldrig skämts för dig, trots allt ditt tok och ditt sett att bjuda på dig själv så skämdes jag inte för en sekund – jag var bara stolt! Känner att jag skulle kunna göra vad som helst för tillfället bara för att få dig tillbaka, jag skulle vilja byta plats med dig för du hör inte hemma där uppe. Du ska vara här på jorden och dela all din glädje som du spred, finnas där för alla dina vänner och stötta dom och gå oss i familjen på nerverna – Duscha i flera timmar, ha kalsonger överallt, säga ”aah snart” ”aah jag ska” när man sa till dig att plocka undan efter dig, vara så otroligt seg på att göra dig klar oavsett om du hade hur bråttomt som helst.  Jag väntar varje kväll/natt på att min telefon ska ringa, jag tittar på telefonen och ser att det är ett okänt nummer som jag inte har inlagt på telefon, jag svarar och i andra luren så får jag höra din underbara röst och din förfrågan om att ha skjuts någon vart. Men varför får jag inge samtal någongång? Jag vill ju komma med passaten och hämta hem dig ifrån andra sidan!

Vad ska man göra för att någonsin kunna smälta det här? När kommer chocken att lägga sig och jag förstår att det faktiskt är verklighet? Vart ska jag vända mig? Vad ska jag göra? Jag känner mig så tom, mitt hjärta finns inte kvar utan har ersatts med en stor sten. Varför? Jag tänker, men jag vet inte vad jag egentligen tänker. Det är bara ett tomrum alltihop. Jag vill bara krypa ihop i mamma och pappas famn och ligga där i all evighet, jag vill känna mig trygg igen. Kommer det någonsin att ske?

Jag älskar dig Jocke, jag älskar dig så mycket så det gör ont. 
Du kommer alltid finnas inom mig,
Du kommer alltid vara världens bästa bror!
Önskar jag talade om det gör dig oftare,
Men jag hoppas att du vet om det iallafall ♥


RSS 2.0