Min familj

inlägget publicerades: 2010-11-30 Klockan 22:55:06

Jag har aldrig riktigt tagit upp min familj i bloggen. Därför tillägnar jag detta inlägg till dom.

Familjen Trygg/Sjöholm är nog den absolut bästa familjen jag kan tänka mig. Dock är den en aning splittrad. Jag har flyttat till Hudiksvall, mamma bor i Bollnäs, pappa bor i Kilafors/Lilltjära och min bror bor lite här och där. Men jag har aldrig lidit utav detta, utan mest njutit utav det eller hur man ska säga. Jag vill inte ens tänka mig ett liv då mamma och pappa är ilag. Det ända jag ser framför mig då är en massa familjebråk och sånt skit. Medans vi nu väldigt sällan bråkar. Ska jag vara helt ärlig så har jag nog aldrig haft ett riktigt bråk med min mamma eller pappa. Visst, man har haft sina små tjaffs - men aldrig någonting riktigt stort. Och det är jag så fruktansvärt glad över. Skulle jag kunna byta ut min familj så finns det inte en chans i helvete att jag skulle byta ut någon. Inte ens jag och min bror har bråkat någon gång, vi har knappt skrikit åt varann. Ett bråk kommer jag ihåg och det var då jag jävlades med honom sedan slängde jag TV dosan på han så han blev irriterad och slog mig på ryggen så att jag fick hans hand som ett märke. Det är ända gången jag kan minnas. Och det är så otroligt skönt. Vi pratar heller inte så jätteofta med varann och umgås heller inte - men då det behövs så vet jag att min bror finns där för mig och skyddar mig. Vad kan jag mer säga om dessa underbara familjemedlemar? Jo, jag älskar dom utav hela mitt hjärta och dom är bland det bästa som finns!


Venustas UF

inlägget publicerades: 2010-11-29 Klockan 10:59:56

Efter många om och men så har jag nu äntligen kommit igång med mitt företag. Venustas betyder skönhet på latin, och det är just det jag säljer - Skönhet. Jag beställer grejor ifrån http://www.degeimport.se/ där dom har plånböcker, klockor, smycken och accessoarer för både tjejer och killar. Men jag har valt att endast vara återförsäljare av klockor och smycken/accessoarer. Priserna kommer inte överstiga 100 - lappen som det ser ut nu, så de flesta har råd.

Black winter day

inlägget publicerades: 2010-11-28 Klockan 21:04:46

Hemma i Hudiksvall och njuter av tillvaron. Nyduschad, nybäddat och nypyntat.
Nu blir det kika in Beck, sedan försöka få i sig lite sömn. En ny dag skulle inte sitta fel just nu faktiskt.


Puss och god natt ;*

Sammanfattning av helgen

inlägget publicerades: 2010-11-28 Klockan 16:03:35

Har varit väldigt dåligt med uppdaterings fronten, jag vet. Men har inte haft ron till att sätta mig ner och skriva. 

Min helg har varit kanon.
I fredags så blev det åka hem, älskling hämtade mig på station så åkte vi hem för att käka lite tacos med mamma och per. Sedan blev vi kvar där resten av kvällen och bara hade det allmänt trevligt.
I lördags så blev det utgång med min underbara vän Sandra. Var en hel del folk i alla olika åldrar, så det var rätt trevligt. Men runt halv ett så kände vi oss nöjda, började dra in så extremt mycket folk då också. Så då blev det hämtning av älskling så åkte vi hem till honom och kikade på film och sov. 
Idag så har man varit lite halvseg, så ska bli skönt att sätta sig på tåg och buss och fara hemåt Hudiksvall. Och väl där hemma så blir det vara duktig och julpynta lite grann och tända en massa ljus och bara mysa för mig själv.


Packad & klar

inlägget publicerades: 2010-11-23 Klockan 14:28:03

Skolan har gått bra idag, synd bara att man var inåthelvetes jävla trött bara. Men, direkt efter jag kom hem så blev det packa så eftersom jag rörde lite på mig då så piggnade jag till lite. Men, har man otur så somnar man väl på bussen. 

Ledig dag imorgon, så den blir att spenderas i Bollnäs med en massa plugg. Och om jag hinner med så tänkte jag försöka pallra mig ner på Heden för att kika på Fashion @ Världens barn. 

Ooj, klockan rinner iväg - nu blir det raketfart ner till bussen! 

Puss ;*



Plugg

inlägget publicerades: 2010-11-22 Klockan 20:08:41

Tänkte ta fingrarna ut röven och vara så fruktansvärt duktig och plugga för typ första gången i 3an. Imorgon vankas det prov, även så på torsdag. Dock är det prov som majoriteten redan har gjort, men någon måste ju vara lite efter.

Mitt ärende idag gick över mina förväntningar, är så glad över att jag tagit tag i detta. Allt tack vare världens bästa pojkvän!




There'll be peace when you're done

inlägget publicerades: 2010-11-22 Klockan 09:23:29

Sov hemma hos Zammi inatt, så tog sjukhusbussen hem till Hudiksvall klockan sju. Var jätte trött innan jag hoppade på bussen, så tänkte att jag skulle sova under hela resan. Men naturligtvis så gick det trötta över och jag satt klar vaken på bussen. 

Väl i Hudik så blev det vandra hemåt för att invänta mitt lilla ärende som jag har 10:30. Sedan blir det pallra sig iväg till skolan..



Tranan

inlägget publicerades: 2010-11-21 Klockan 15:05:37

Gårdagen var väldigt trevlig. Började med att man var lite chaufför och kikade medans grabbarna spelade poker. Sedan skjutsade man ner dom på Tranan och åkte tillbaka hem till Zammi för att ta det lungt och kika på film. Men så ringer min kära vän Sandra och vill ha ner mig på Tranan. Så jag tog mitt vardagliga jag och tog en promenad till Torsberg där vi möttes upp, sedan vidare till Sandra för groggar innan tranan så att man inte var allt för nykter. Sedan bärde det av på Tranan med shots och dansgolv.
Hade en väldigt trevlig lördag, och jag är tacksam över att Sandra fick iväg mig :)




Från högtalarna

inlägget publicerades: 2010-11-20 Klockan 19:06:47

Promoe - Lullabies to myself





God morgon

inlägget publicerades: 2010-11-20 Klockan 13:42:28

Idag så blev det en väldigt lång sömn och är fortfarande helt slut. Har mina tankar på att jag har sovit lite för länge.

Igår så blev det en hel trevlig kväll med tjejerna. Det var en rätt jämn match på bowlingen, jag sara och frida låg rätt lika i stort sett under hela matchen. Men under serie 1 så låg jag riktigt dåligt till, sedan kom jag ikapp och hamnade på andra plats. Men i slut ändan så förlorade jag. Och Erica stor vann med ca 100 poäng mer än oss. 

Hos Sara så blev det kika på film och prata en massa och ha det allmänt mysigt. Drog oss väl hemåt strax efter 1 om jag inte minns fel. Och då blev det åka till Kilafors fram och tillbaka, sedan hem till Älskling och Danne för ännu en film.

Puss ;*


Bowling

inlägget publicerades: 2010-11-19 Klockan 17:44:53

Idag så är bowling inbokat för min, Fridas, Ericas och Saras del. Innan så blir det ta och hiva i sig lite käk ifrån Max och efter att det är smält så blir det dra sig iväg till bowlinghallen för att visa vad man går för. Och som pricken över i:t så blir det dra oss hem till Sara för lite film och mys efter bowlingen. 

Kan man ju helt klart kalla toppen fredag! :)




Framtiden

inlägget publicerades: 2010-11-18 Klockan 17:51:55

Tänk att jag ser mitt underbara liv utspela sig framför mig;

Jag tar studenten, dock utan slut betyg. Detta leder då till att jag inte får något jobb och inge pengar. Så för att överleva så letar jag lite här och där i sopor efter en massa pantburkar (Jag har turen att dom höjt burkarna till 1 krona). Och då jag äntligen får ihop lite pengar så går dom pengarna till alkohol, droger och lim så klart så jag slipper spendera pengar på mat. Jag sover på gatan, har jag tur så lyckas jag hitta en trappuppgång som är olåst. Jag luktar illa för att jag inte har någonstans att duscha eller tvätta mina kläder. Folk är tvungna att hålla för sina näsor och skynda sig förbi mig då jag står på Willy:s och pantar mina burkar. Jag får inte ens gå in i butiken och lösa in pengarna, utan en anställd är tvungen att fixa det åt mig.
Några år senare så dör jag utav överdos och ingen kommer ens ihåg vem jag var då dom läser min döds annons. Alla tänker: "Hmm, Elin Trygg låter bekant... Äh, va nog ingen speciell"

Jag ser verkligen framemot framtiden! :D


Dem gone

inlägget publicerades: 2010-11-18 Klockan 16:18:03

Då var det där överstökat, får tyvärr inte besked förrän senare. Dock visste dom inte vart dom skulle skicka det - till Hudiksvalls eller Bollnäs hälsocentral. Så det är ju väldigt stabilt.

Pappa och jag var hungriga efter, så vi åkte och åt lite mat vid Norrfly. Blev pannkaka, mums.
Efter maten så blev vi tvungna att åka tillbaka till sjukhuset eftersom senila lilla jag hade glömt bort att ta ett intyg till skolan. Men det var snabbt avklarat och det blev lite kika på staden, sedan tog vi oss en fika.

Efter en trevlig dag med min far så är jag nu helt slut och en powernap hade ju inte suttit fel direkt.



Hjärnröntgen

inlägget publicerades: 2010-11-18 Klockan 08:24:49

Då har det äntligen blivit dags för att gå till djupet utav min huvudvärk. Jag tar sjukhusbussen mot Bollnäs klockan 09:30 och anländer 11:00. Så det blir vandra hem till min käraste och vara väldigt söt och väcka honom, kan man bli en bättre flickvän? Stackarn.

Klockan 12:45 så tar jag och min kära far och sitter och väntar på att jag ska få komma in. Skulle gå på 5 minuter, så det är ju skönt. Jag hoppas faktiskt att dom hittar någonting, så dom har någon hjälp till mig. För om dom inte hittar någonting så kommer jag 100% säkert få vandra omkring med detta gud vet hur länge. Och det står inte direkt på min önskelista. 




Dagen i sin helhet

inlägget publicerades: 2010-11-17 Klockan 16:10:37



+ Min mentors engagemang.
+ Studentmössan designad & beställd.
+ En dag närmare studenten.






- Sömnlös.
- Väldigt kallt ute.
- Hemlängtan.
- Orkeslös.



Tänk att det är så mycket enklare att fylla i det negativa, än det positiva. Men om man ser det på andra sidan så fick jag ju iallafall fram någonting positivt.




Spännande

inlägget publicerades: 2010-11-17 Klockan 07:07:08

Just då man trodde att man skulle äntligen få sig iallafall tio minuters sömn så ringer ju klockan såklart. Så, inatt blev det ingen blund alls. Tror John var upptagen med alla andra ikväll, hoppas han besöker mig ikväll iallafall.

Skoldagen börjar med ett vacker prov i Konferens och Reception - vet redan nu att jag inte kommer klara det. Så, blir nog en kort stund på den lektionen. Så får man vänta tills att klockan slår 10:35 då det är dags för lite Svenska. Så blir det den lektionen i 50 minuter så är min dag slut, eftersom jag inte har något företag att ta hand om. Skönt!

Ska även försöka hinna med att byta lika lektioner, håller verkligen tummarna för att det finns någonting för mig. Är rätt säker redan nu att jag är rätt körd. Men, det är bara att bita i det sura äpplet - har ingen annan än mig själv att skylla. 

Nu blir det börja göra sig redo för bussen för min del. Hoppas ni får er en toppen onsdag & är utvilade - är inte nå avundsjuk.

Puss ;*



Restart

inlägget publicerades: 2010-11-17 Klockan 03:33:43

Halååå

Jag kände att det var dags att ut med det gamla & in med det nya.

RSS 2.0