Tankad, packad och klar

inlägget publicerades: 2011-09-24 Klockan 09:47:49

Allt har bara gått åt pipan hela morgonen. Så gott som döv i högeröra, slagit i och tappat allt som går, blöder ur örat, spotar blod och med den turen så känns det som om man har glömt packat ner halva livet. Men det skiter jag i för tillfället och tar min nya resväska och inviger den. Tjooohooo, hej då ännu en gång Sverige! Syns om två veckor. :D


Dagens make up

inlägget publicerades: 2011-09-23 Klockan 13:43:39

Består av 3 olika ögon skuggor. 
En vit ögonskugga som bas. 
En röd ögonskugga på halva ögat.
Och slutligen en svart ögonskugga på yttre ögat. 


bye bye money

inlägget publicerades: 2011-09-23 Klockan 13:36:22

Ja, eftersom sista lönen dök upp på kontot igår så blev det inhandla lite inför Turkiet. Skrev lista igår, och idag blev det shopping för fulla muggar. Och självklart så spårade det ut lite med listan, saker som inte stod med handlades så klart också. Ooops.. Det ända som saknas från listan just nu är en resväska som jag kan packa i allting i. Och eftersom jag ej fann någon i Bollnäs, så blir det en tur till Hudiksvall för mig och pappi.

Synsam: Linsvätska, ögondroppar, lins-etui. Apoteket: antiktstvål, ansiktskräm. Dollar: hårserum, tops, våtservetter, tandborste, handdesinfektion, schampoo, balsam, tvål. Åhléns: hårspray, franskmanikyrmallar. ICA kvantum: make-up remover, pads. Lindex: torrschampoo, lipsyl, 2x tutthållare och ett par skor från BF skor.
Summa: 1 100 :-

yeah right, money cant make you happy?

inlägget publicerades: 2011-09-23 Klockan 02:37:54

damn, vad skönt det känns att logga in på internetbanken såhär på kvällskvisten. Nöjd tjej!


Dagens citat

inlägget publicerades: 2011-09-22 Klockan 13:30:13

"Success is getting what you want. Happiness is wanting what you get"


Alanya, baby!

inlägget publicerades: 2011-09-21 Klockan 18:41:23

Kan inte annat än tänka på att om bara några dagar så befinner jag mig i Turkiet i 2 veckor. Finns inga ord som kan förklara hur skönt det ska bli att komma bort ifrån allting för ett tag och bara vara. 

Har även fått reda på att Linda Hallberg, min förebild inom makeup artister, också ska ta sig en tur till Alanya för att ordna fester och grejer på Club Hollywood, hur coolt är inte det? Vore en dröm att få stöta på henne. Damn!

Klicka här för att ta en kik på vårat hem de kommande 2 veckorna.







Kvällens citat

inlägget publicerades: 2011-09-20 Klockan 23:28:13

"Alldeles för ofta är det de du mest vill ha, det du inte kan få. Men hur tufft det än är att vilja ha något. Så är det de som inte vet vad de vill ha, som lider mest."
källa: Grey's Anatomy

Dagens make up

inlägget publicerades: 2011-09-20 Klockan 14:21:51

Jag känner att jag verkligen behöver gå och köpa mig en systemkamera eller liknande, min kamera får inte med detaljerna som jag vill att den ska få med på bilderna. Det är så himla tråkigt, makeupen ser helt annorlunda ut i verkligheten än på bild..

Allt man behöver för denna make up är: en lite ljusarebrun ögonskugga, en nyans mörkarebrun, en svart skugga och en svart och vit kajal. Väldigt enkel helt enkelt.


Gamarjobat - Amazing Comedy Duo

inlägget publicerades: 2011-09-19 Klockan 18:34:38

Skönt att det finns folk som kan roa en såhär en sen regnig måndag.

Och tyvärr så kan inte blogg.se göra det. Har krånglat och krånglat över att få in ett helvetes youtube-klipp men det går absolut inte. Förstår inte. Så ni får helt enkelt gå in manuellt på: http://www.youtube.com/watch?v=0-5QMRgXreY&feature=bf_prev&list=FLGrWWQZmsElLZApbCelglqg&lf=mh_lolz

Dagens citat

inlägget publicerades: 2011-09-19 Klockan 15:02:06

"Friendship is like peeing on yourself. Everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"

Ett snedsteg bort

inlägget publicerades: 2011-09-18 Klockan 15:18:02

Söndagar, fyllt med ångest nedstämdhet miljontals frågor och funderingar tomhet... Hade man kunnat gjort något för att detta inte skulle ha hänt? Finns det någonting man kan göra för att få smärtan och saknaden att försvinna? Jag orkar inte sakna dig nå mer, jag vill mer än allt bara få dig tillbaka. Jag vill att du ska vara med på julafton, att du ska med till farmor och äta dina älsklings mackor, jag vill låna ut pengar till dig, jag vill känna att du finns där och skyddar mig genom allt, jag vill att du ska jävlas med mig, jag vill tala om för dig att jag älskar dig.. Du hade ju så mycket mer kvar att ge här på jorden. Du skulle ut och föreläsa om droger, du skulle till Thailand och öppna upp en reggaebar, vi skulle ju börja umgås allt mer och mer med släkten och ta oss en fin kryssning, du skulle ha varit med på min student och min bal, det skulle ha varit du och pappa som åkt till tatueringsmässan istället för jag och pappa, du ska bara finnas här och sprida din glädje. Varför? Helvetes jävla skit vad det gör ont utan dig. Jag behöver ju dig, min älskade älskade bror - förstår du inte det? ...


Kvällens make up

inlägget publicerades: 2011-09-17 Klockan 18:30:54


Dagens make up

inlägget publicerades: 2011-09-16 Klockan 12:55:00

En väldigt enkel make up som består av dessa:
Det jävliga är att kameran är så extremt duktig på att ta bort det vackra skimret och lite andra detaljer. Menmen, ett litet smakprov iallafall:

Ready for some badning

inlägget publicerades: 2011-09-14 Klockan 02:58:10

Någonting jag inte ska göra om nätterna egentligen är att kika runt i webbutiker. Lyckas alltid köpa någonting, trots att jag egentligen inte har råd. Kikar man på mina senaste ordrar på nelly.se så är det ingen order som har lagts innan klockan 00:00. Extremt dålig vana som jag gärna vill bli av med. Menmen, man ska ju utomlands så man behöver ju radda upp med lite bikinis så att man bara kan välja och vraka. Så, det blev att jag klickade hem 3 nya. Ajajaj, vad det tunnar ut i plånboken..

Free spirit 299:-


Exclusive Heidi bikini 259:-


Sunset stripe 379:-

Anna Högman, vi saknar dig

inlägget publicerades: 2011-09-13 Klockan 12:25:57

Två år har redan paserat, och jag minns dagen som om det vore igår. Varför? Du va ju alltid så glad utåt, du hade jämt ditt vackra leende på läpparna. Man kunde inte undgå att skratta då man spenderade en dag med dig och pappa. Du gjorde ju honom så glad, så lycklig. Jag minns så mycket extremt roliga tider vi har haft hemma hos pappa. Jag vill ju ha fler vackra minnen, jag vill att du ska sitta fram i passagerar sätet när pappa kommer och hämtar upp mig. Jag vill se dig slänga med ditt hår, på det vis som bara du kan. Jag vill ju att du ska finnas vid liv här med oss. Men eftersom att jag vet att det inte går, så hoppas jag med mitt liv att du har det hur bra som helst där uppe. Att du fann det lugn du behövde, och att du tar hand om min älskade bror - så tar jag hand om pappa och Johanna här nere.


Back to buisness

inlägget publicerades: 2011-09-12 Klockan 23:58:23

Ja hörrni, jag kände att jag inte alls trivdes lika bra på nattstad.se som jag gör på blogg.se. Så det blev lite små förändringar på utseendet och jag är nu tillbaka och bloggar härifrån. Förlåt för mitt omständiga jag. Men det viktigaste är att ni kommer ihåg att jag är tillbaka här, vi låtsas som om ingenting har hänt. Okej?

Idag så har det iallafall varit en heldag i Dalarna. Började med en tur till Sågmyra för att besöka Lager157. Johanna, Erica och Evelina hittade kläder men inte jag. Så blev lite besviken och köpte mig en klänning på bubbleroom. Och sedan åkte vi vidare till Borlänge för ett besök på Kupolen. Och även där gjordes det fynd. 


Dalarna resulterade:
Klänning från Bubbleroom Outlet 349:-

Kavaj från Vero Moda 399:-

Kofta från New Yorker 169:-

Bikini från H&M
överdel 79:-
underdel 99:-


Highlighter från Make Up Store 155:-

RSS 2.0