Dagens Make up

inlägget publicerades: 2011-04-29 Klockan 12:29:02

Dagens make up blev lite olika varianter i rosa. Hope you like it!


Använde mig av samma gamla vanliga 120 palett "Earth vs Pastels" från eleven.se


Rise 'n shine

inlägget publicerades: 2011-04-29 Klockan 12:21:09

Vaknade med solen i ögonen, och av väckarklockan såklart. Klev upp, in i duschen, fixade hår och make up. Och nu inväntar jag samtal från min väninna Evelina. Blir en tur på stan, sedan måste jag börja packa för vid 16.00 bär det av mot fjälls.

Gårdagens make up

inlägget publicerades: 2011-04-28 Klockan 21:17:11

Igår använde jag mig av en gul guldig make up, samt lite svart skugga på kanterna för lite mer framhävning.


Jag använde mig även denna gång av eleven.se 120 paletten " Earth vs Pastels "


Vi drar till fjällen, fest hela kvällen

inlägget publicerades: 2011-04-28 Klockan 21:03:27

Ja, imorgon bär det av mot fjälls för att fira sista april. Blir AfterSki 1000 för mig mamma Per och Evelina. Och det är någonting som jag ser framemot som satan. Ska bli så skönt att komma iväg ifrån Bollnäs och träffa ny människor. Vad mer kan man begära?

Så här ser schemat ut för helgen:




Happiness

inlägget publicerades: 2011-04-28 Klockan 17:50:52

Fick uppleva en kanon onsdag igår. Började med lite kubb, blev en hel del omgångar för att de lag som förlorade vela ha revansch. Efter lite kubb så drog vi oss till Tranan till vårat bokade bord. Så där väntades god mat! Efter maten slankt i så blev det tillbaka till Sandra och Patrik för att få lite rus i kroppen. Ca en 500 ml Malibu senare drog vi oss tillbaka till Tranan och hade de kanon kul! Tråkiga som dom va så stängde dom klockan 1, så jag, Evelina, Elin och Kristina drog till Scandic på efterfest. Sedan kom snäll mamma och skjutsade oss hem, väl hemma blev det sängen och sedan dess har jag stannar kvar i sängen..

En helt underbar dag/kväll helt enkelt. Med underbart folk! Tusen tusen tack alla inblandade, ni är underbara.


Jag Bella Evelina & Sandra innan avfärd mot Tranan


Det utklassade laget, Patrik Evelina och Bella

Big Brother huset

inlägget publicerades: 2011-04-27 Klockan 12:16:07

Eftersom att jag får samma reaktion varje gång när jag talar om att jag inte tittar på Big Brother så har jag tagit mig i kragen och tankat hem alla avsnitt och tar mig igenom det från första början. Men, det har fått sina konsekvenser. Inatt har jag drömt om det där satans huset och deldagarna hela natten. Sanslöst! 

Idag blir det iväg på tranan med Evelina, Sandra, Bella och Patrik. Först blir det lite 25-kronan käk, sedan blir det lite nattklubb. Myspys, ser framemot en trevlig kväll :)



Sugen

inlägget publicerades: 2011-04-27 Klockan 02:01:45

Tänk att det är samma visa varje gång när någon gaddar sig, då blir jag också sugen! Jag vill så gärna sätta en text nedanför bröstet. Har länge funderat över vad för text, men nu tror jag att jag har kommit på texten. Det är en text jag ofta använder mig av för att peppa mig själv, så jag skulle älska att ha den på kroppen så att jag kan ha den till hands hela tiden istället för att behöva använda datorn för att bli peppad.

Give me everything

inlägget publicerades: 2011-04-26 Klockan 21:33:37

Idag har det varit en hel dag med mina saknade vänninor Sandra och Evelina. Först var Sandra in action och färgade sitt hår, sedan när det var klart så var det dags för Evelina att vara in action då det blev en till tatuering samt tillfixning av den andra. Efter det var klart så blev det gå och handla lite glass, och nu är jag återkommen på norrabäckvägen. 

Ringde även ang. min studentmössa som ännu inte dykt upp. Den skulle skickas imorgon till Malmö, så dyker förhoppningsvis upp på torsdag eller fredag annars i värsta fall på måndag. Så, nu är det bara att hålla tummarna. 

Bjuder på lite gaddningsbilder på Evelina och Becker.


Resultatet. Streckkod med hela familjens födelsedatum. Väldigt fyndigt och mycket snyggt!

Dagens Make up

inlägget publicerades: 2011-04-26 Klockan 21:20:37

Idag blev den en make i gröna nyanser samt lite svart för att få lite med framhävning.
Jag har använt mig utav eleven.se 120 paletten "Earth vs Pastels" (de inringade områdena).

Miniseans

inlägget publicerades: 2011-04-26 Klockan 12:05:41

Nu var det ett litet tag sedan jag uppdaterade. Så tänkte dra en liten sammanfattning av det senaste dagarna.

Igår så va jag, pappa, mamma, Johan, Jon, Johanna & Emelie iväg till Camilla och hade miniseans. Och tack gode gud så kom vår älskade Joakim. Det vart både skratt och tårar. Och det var så skönt i sörjandet att göra detta, och jag ska säga er att det var inte första & sista gången.  

I söndags & lördags var det såna där slöa dagar, låg hemma och bara tog det lugnt. Drog någon film oså. Men, på söndagen så fick jag iallafall trevligt sällskap mot kvällningen av Emelie, Jon & Johan. 


Skärtorsdag & Långfredag

inlägget publicerades: 2011-04-23 Klockan 19:09:54

Igår så blev det upp i skaplig tid och fixa sig, sedan bar det iväg till min kära vän Frida. Där blev det kortspel, pizza, samt ner på Revyn och mysa i solen med folk och alkohol. Mycket trevlig långfredag & kanon väder!

I torsdags så samlades vi ett gäng hemma hos pappa för att mysa till det i det fina vädret med lite grillat, festligheter och sånt trevligt. Maten smakade hur bra som helst, sällskapet var kanon, och ja - en kanon skärtorsdag helt enkelt.




Gårdagens make-up

inlägget publicerades: 2011-04-23 Klockan 18:19:39

Eftersom jag brinner för att kliva upp på mornarna och bara få kleta på en massa make-up och träna upp mig för att förhoppningsvis blir make-up artist någongång i framtiden. Så tänkte jag att jag skulle börja med att lägga upp lite resultat bilder på min make-up's. Så här kommer den första (gårdagens make-up), hope you like it:


A broken heart that the world forgot

inlägget publicerades: 2011-04-21 Klockan 11:20:46

Sommaren börjar allt närma sig, det var ju Din tid. Du ska ju vara här nere och dela den med oss, dina vänner, din släkt & din familj. Jag ska titta på dig, och känna hur avundsjuk jag är på att du alltid lyckas bli så mycket brunare än mig varje sommar. Jag ska ligga i gräset på Skidtjärn med mina vänner, och du ska ligga lite längre bort med dina vänner. Och jag ska känna inom mig hur stolt jag är över att få ha just Dig som storebror.

Du ska behöva min hjälp lite grann, för att du är i en liten knipa, så jag ska lyckas dra en liten vit lögn för t ex. mamma eller pappa för att inte du ska åka dit. Du ska ställa frågor som: "Ska du göra ikväll då, syrran?" "Ska du ut ikväll, syrran?" "Kan jag ha det här linnet eller ser jag liten ut i den?" "Är det mat snart? Vet du hur hungrig jag är? Har inte ätit någonting på hela dagen". Höra hur du skriker: "Morsan" "Farsan". Höra ditt underbara skratt & se ditt älskade flin.

Få nå psyk för att du inte ställt in juicen efter dig, för att du svarar i telefonen och säger till personen på andra sidan att jag inte är hemma - fast att jag sitter i rummet bredvid, för att du springer upp och ned i trappan etc etc. 

Kan du inte bara komma hem igen någongång?

Den där satans helgen bara uppspelar sig om och om igen i mitt huvud. Det hade kunnat varit både du & jag, eller bara Jag, men istället tog han Dig - Varför? Allt hade varit så mycket lättare om Du vore vid liv. Det står mellan 2 personer, och Han tar ifrån jorden den Bästa av de två. Jag vill bara göra om allting. Det ska inte vara såhär. Din kropp ska inte ligga där under jorden, du ska inte vandra omkring utan att vi inte ser eller hör Dig..

Snälla, jag behöver Dig? Vi alla behöver Dig!


Castle walls

inlägget publicerades: 2011-04-20 Klockan 23:30:01

Hemma efter en heldag ifrån Bollnäs. Började med skola 10.25 - 12.45 följt med att jag begav mig mot Färila, drog även med mig Stina som skulle åt samma håll. Hämtade upp Erik, åkte & sa hej till Frida på Time, lämnade av Stina hos mormor & sedan vidare mot Yg. ca 2 timmar senare kom Frida & hämtade upp mig, vi drog oss till Hudiksvall för att gå på möte om Italienresan, som går avstapeln 17 maj, blev där i cirkus 1 timme, sedan åkte vi tillbaka till Färila, jag mellanlandade hos Erik sedan drog jag mig hemåt vid 22. 

Ja, det var väl min onsdagssysselsättning kan man säga. Kort & gott. Nu blir det iallafall hoppa i säng ihopp om att man kommer upp vid 05.30 imorgon.

Tjing!

Leaving home

inlägget publicerades: 2011-04-20 Klockan 08:01:54

"Du är inte död, ingen dör faktiskt. Vet du varför? För du lever vidare i alla som kände dig, alla du berört - hur lite det än varit. Och alla som älskar dig kommer aldrig sluta tänka på dig eller prata om dig, de kommer aldrig glömma dig. Du kommer aldrig dö eftersom du var älskad och eftersom du älskade. Du kommer leva för evigt, det kommer vi alla."



Dagens projekt

inlägget publicerades: 2011-04-19 Klockan 17:09:20

Har länge funderat över vad jag ska sätta på den tomma väggen vid sängen. Så idag så drog jag igång med mitt projekt, hittade en kanon dikt på internet, skrev ut bilder på Joakim och drog till DollarStore för att inhandla ramar. Så var det att klippa och klistra samt anlita mamma som snickare. 

Resultatet:


Dikten:

Döden betyder ingenting.
Jag har bara dragit mig tillbaka till ett annat rum.
Jag är Jag, Du är Du.
Allt vi var för varandra, det är vi fortfarande.
Kalla mig vid mitt vanliga namn.
Tala till mig sådär som Du alltid gjort.
Ändra inte Ditt tonfall,
Håll sorgen borta från Din röst.

Sluta in skratta åt våra gemensamma små skämt.
Skratta som vi alltid har gjort.
Var med mig. Le mot mig. Tänk på mig.
Låt alltid mitt namn finnas med Er där hemma.
Uttala det som ingenting hänt, sorglöst
Utan spår av skuggor

Låt livet gå vidare med samma innebörd som tidigare.
Det går vidare därför att det måste gå vidare.
Döden är ju ändå bara ett tillfälligt avbrott i vår gemenskap.

Varför skulle du sluta tänka på mig för att Du inte längre kan se mig.

Jag väntar på Dig någonstans väldigt nära.
Allt är väl

- Äh, jag fixar det sen

inlägget publicerades: 2011-04-19 Klockan 11:57:09

Egentligen bör jag ta tag i allt skolarbete som jag har att göra.. Men, finner "99 saker man måste göra innan man dör" bra nog mycket mer intressant. Skolarbetet finns ju alltid kvar, medans "99 saker.." kan försvinna från webben. Bra resonering där tycker jag.

Åter till tittandet, hejs :)

I need a doctor

inlägget publicerades: 2011-04-18 Klockan 08:30:02

I'm about to loose my mind, you've been gone for so long.
I'm running out of time, I need a doctor.
Call me a doctor, I need a doctor, doctor.
To bring me back to life


Ett måste

inlägget publicerades: 2011-04-17 Klockan 22:05:34

Kan ju säga att detta var den absolut goaste film som Sverige har gjort. Hade rysningar igenom hela filmen. Men, man blir så förbannad på hur dom blir behandlade. Så sjukt, det är väl också människor? Nae, för er som inte har sett den - gå och se den vid första bästa tillfälle, ni kommer inte att ångra er!


Söndagsbio

inlägget publicerades: 2011-04-17 Klockan 14:54:50

Sitter på högspänn hemma i soffan, kan inte klockan bara flyga iväg så jag äntligen ska få se den efterlängtade "Hur många lingon finns det i världen"? Så som jag har väntat, skulle gå på premiären & allt - men ojdå då var det visst någon som va i Polen/Zakopane. Typiskt min tur. Men nuså, ikväll är det dags! Weheey :)

Rubrik saknas

inlägget publicerades: 2011-04-17 Klockan 02:47:33

Trevlig lördag med min vännina. Filmen var helt okej, dock handlade den om varulvar och då Evelina tittar ut genom fönstret inser hon att det är fullmåne. Inte så passande! Tog passaten och skjutsade hem E, svängde in till graven innan jag åkte hem och spelade lite musik & sa god natt till bror. Nu ska jag säga god natt till mig själv. Imorgon vankas det bio med farsgubben. Myspys.

Red riding hood

inlägget publicerades: 2011-04-16 Klockan 16:22:00

Då var man hemma efter en 45 minuters promenad hemifrån till Heden för att lämna över mitt USB med sommaren 2010 bilder. Gittan & mor vad snäll och hämta mig, fick så ont i fötterna så orkade självklart inte gå 45 minuter till. 

Senare idag så vankas det grillning här hemma, Jon & Johan är på besök så dom blir också med. Gott, trevligt och mysigt helt enkelt. Mot halv nio, nio tiden så blir det umgås med min underbara vän Evelina. Blir lite filmmys, tänkte kika in Twilight-regissörens nya film, "Red riding hood", med Amanda Seyfried i huvudrollen. Så får väl hoppas på att den är bra. 


Bästa moster

inlägget publicerades: 2011-04-16 Klockan 09:58:06

Kände att jag måste ju sprida en så söt video på min moster. Hon är lärare på IV och dom har samlat ihop pengar så dom ska åka till Ibiza. Därav låtvalet. 

Välkommen till min släkt! :)


Ygskorset

inlägget publicerades: 2011-04-16 Klockan 02:47:00

Då var man hemkommen efter en heldag i Färila trakterna. Blev lite film, sallad, hem till bagge där de var grillning & kortspel, sedan mera film efter en sväng där. En mycket trevlig fredag.

Nu blir det iallafall ta & slänga omkull sig, natti natt på er!

Från högtalarna

inlägget publicerades: 2011-04-15 Klockan 10:57:17

Snäll och bjussar på en låt, Potluck ft. Twiztid - Funeral, som går på högvarv här hemma.



Din dag, utan dig

inlägget publicerades: 2011-04-14 Klockan 23:31:37

Efter slutproduktionen var vi och hälsade på dig, jag Emelie Johan mamma Per & Joakim, vi tände en massa ljus för dig. Du har det så fint, du har så underbara vänner som ständigt är och hälsar på dig och rår om din grav. Förlåt för att jag sällan är till dig, men jag tycker det är så fel så jag klarar inte av det. Jag har fortfarande inte fattat, så det känns som om jag går till någon random bara. Du ska inte ligga där, du ska inte inte synas, du ska inte inte höras, du ska finnas här bland oss och sprida glädje och skratt, förstår du väl? 

Dagarna bara drar iväg, men jag står fortfarande kvar på samma ställe. Jag har liksom fastnat och vet inte hur jag någonsin ska ta mig därifrån. Jag har bilden i huvudet då du ligger på bänken, kall, blå, tyst och vacker. Det var första gången jag var med om att du inte hördes då du vistades i ett rum bland människor.. 

Kommer jag någonsin kunna känna någonting igen? Kommer jag någonsin få känslan av att jag lever igen? Jag vet varken in eller ut, jag hänger inte med för fem öre om vad som händer om dagarna. Jag känner mig så otroligt levande död, det finns ingenting inom mig förutom ilska. Jag känner mig som ett monster dessa dagar, jag hugger till för minsta lilla och jag visar mig mer arg inför folk än vad jag gjort under min livstid. 

Hur kan en dag, en jävla dag, bara ställa om allting?

Slutproduktion

inlägget publicerades: 2011-04-14 Klockan 17:45:40

Nationella gick an, får hoppas på att det gick bra bara. Satt i ca 1h30m, sedan vart det helg. Elin och jag drog ner och gjorde ett tappert försök att sälja annonser, deadlinen är idag så det kändes en aning oseriöst men vi har då försökt iallafall. 
Sedan blev det ta farmors vrål åk och bege sig hemåt igen, höll dock på att somna och köra ner i diket på vägen. Så blev att jag stannade vid en ficka och tog mig en liten powernap på ca 15 minuter. Sedan bar det iväg igen.

Väl hemma hade vi besök av mormor och Johan, sedan hämtade jag Emelie på skolan så hon också fick vara på besök. Mamma & jag drog oss till TakeOff och beställde oss en varsin Pizza efter besöket dragit sig hemåt. Nu blir det åka till Rengsjö och hämta Passaten som är på lagning. 

Vid klockan 7 så drar jag mamma Per och Emelie oss och kikar in estet treornas slutproduktion som Joakim är med i. Ska bli spännande.

Mja, det var väl lite om min dag. Hejs :)

Nationellt prov

inlägget publicerades: 2011-04-13 Klockan 22:37:53

Idag har man hunnit med mycket. Varit i skolan, varit på esteternas slutkonsert Idål (deras egen tolkning av Idol) som var kanon bra, sålt 1 kanske 2 annonser, dragit en fika på hudiksstad med Elin o Lars sedan dök även Christian upp, åkt och hälsat på moster & Larsa i Strömsbruk, lånat bilen utav farmor, samt burit in allt resterande från lägenheten på mitt nya rum. Är väl i storsett min dag, har bara rullat förbi! 

Imorgon är det dags för nationellt prov i Svenska B och efter det så har jag fått mig lite helg. Jippie, det behöver jag verkligen.

Imorgon är det även min brors födelsedag, han skulle ha fyllt 21 år.. Hoppas du firar den med oss. Saknar dej så det gör ont, vill inte förstå att du aldrig mer kommer hem igen.

Oh brother, where'd you go?

inlägget publicerades: 2011-04-12 Klockan 21:49:37

Har fortfarande inte dragit fingrarna ur röven & knäppt kort. Men, eftersom jag sa att det skulle dyka upp en bild ikväll så blir det att jag lånar bilden som Evelina knäppte just precis då den är färsk. 

Självaste designen och allt är broders mästerverk, medans Per märkte den på min kropp. Så vacker!


We ain't really living

inlägget publicerades: 2011-04-12 Klockan 18:25:56

Har varit väldigt inaktiv den senaste veckan. Har helt enkelt inte haft orken, så då lät jag bli. 

Idag så stod man för sista gången i cafeterian, så skönt! Har även snokat fram anledningen till varför min studentmössa inte har dykt upp på skolan. Jag ska nämligen få vänta i 1-2 veckor till tills att jag får ha den i mina händer. Och den dyker inte upp på skolan, utan på min hemadress. Hyfsat skumt, men jaja. 

Har ju även sagt att jag ska lägga upp en bild på tatueringen, så tänkte att jag skulle fixa bild ikväll & lägga upp den. Nu blir det iallafall lite OC. 

Hejs : )

Se dig omkring

inlägget publicerades: 2011-04-06 Klockan 23:43:56

Ytan den lever men själen den blöder, lever för sin familj, kärlek som glöder.

Märkt för livet

inlägget publicerades: 2011-04-06 Klockan 01:15:57

Idag var man ledig från skolan för vi skulle kika gravsten. Gick bra, alla var överräns och nu ska vi bara hitta ett kort som vi ska ha på Jocke.. Helt ofattbart fortfarande.

Träffade mina saknade vänner Evelina & Sandra. Evelina & jag tog en fika och pratade lite, sedan begav vi oss till Sandra. Blev där en stund, sedan drog vi oss till Wicked Dream Tattoo för att märka mig för livet. Nervös till 1 000 och oroade mig så oerhört för smärtan. Men, det gick oväntat bra. Trodde helt klart att det skulle göra ont som fan, men det gick hur bra som helst & resultatet blev jag så oerhört nöjd över. Hoppas min bror gillade den bara. Jag slänger upp bild på tatueringen imorgon!

Efter tatueringen var gjord drog jag Jon Johan och Emelie oss till pappa där det blev lite tv, mat, glass och allmänt sällskapligt. Jag stannade kvar medan dom begav sig, så jag fick lite tid med pappi. Kikade på lite tv och hade det mycket trevligt. Dock somnade man ju på soffan, så får hoppas på att jag kan sova nu :) 

Natti natt gott folk :)

Sammanfattning

inlägget publicerades: 2011-04-05 Klockan 01:07:35

Ja, när man väl var dom där 3 veckorna i Polen så var det ju pest och pina, allt gick upp och ned och man vela bara hem. Men nu, när man har kommit hem och kommit tillbaka till verkligheten så inser man hur bra och positivt allting egentligen var. Kommer bli tomt utan biljard, kommer kännas sjukt konstigt att inte vara uppe i allihopa längre. Man har liksom vant sig vid att vara uppe i samma folk i 3 veckor. Vant sig vid att alltid ha någonting att göra i 3 veckor. Shit, det kommer bli tomt alltså.


Fick efter en timmes väntan i bussen äntli...

inlägget publicerades: 2011-04-04 Klockan 07:29:08

Fick efter en timmes väntan i bussen äntligen bege oss in på flygplatsen & stiga på planet till Warsawa där vi nu sitter & inväntar nästa flyg till Stockholm!


Sitter i Krakow och får inte komma in på f...

inlägget publicerades: 2011-04-04 Klockan 04:30:19

Sitter i Krakow och får inte komma in på flygplatsen för någon dumfan har glömt väskan..


Tidsfördriv blev chucky med grabbarna, tid...

inlägget publicerades: 2011-04-04 Klockan 02:43:52

Tidsfördriv blev chucky med grabbarna, tiden tickade iväg & nu sitter vi på bussen till Krakow där flyg väntar :D


Tidsfördriv blev film

inlägget publicerades: 2011-04-04 Klockan 02:42:55

Tidsfördriv blev film


Just lirat klart x antal biljardturer med ...

inlägget publicerades: 2011-04-03 Klockan 22:04:59

Just lirat klart x antal biljardturer med christoffer. Tur att man är så bra med bollar & hål, vann typ 1 av 200 ggr. Klockan tickar & snart är det dra sig från pensionatet till Krakow! wiie :D


Om mindre än 24 timmar är man i Bollnäs! s...

inlägget publicerades: 2011-04-03 Klockan 13:57:50

Om mindre än 24 timmar är man i Bollnäs! så stolt över mig själv att jag har tagit mig igenom dessa 3 veckor. nu blir det fördriva tiden på stan, sedan packa!


Klev upp för frukost vid halv tio, sen ble...

inlägget publicerades: 2011-04-02 Klockan 17:40:05

Klev upp för frukost vid halv tio, sen blev det sova till halv två. Göra sig klar & dra upp på ett berg. Åkte typ som tåg upp & ner åkte vi sittliftar. Bland det äkligaste jag varit med om. Hem & käka efter det & nu är det slöa. Blir nog lite biljard senare samt en sista utgång i Zakopane med gänget :)


Då var man hemma efter en lyckad utesväng ...

inlägget publicerades: 2011-04-02 Klockan 02:09:36

Då var man hemma efter en lyckad utesväng i Zakopane. christoffer bockade även av två punkter på listan så nu är det inte många kvar. höhö. natti natt alla :)


En hel del vandrande på stan, ett oändligt...

inlägget publicerades: 2011-04-01 Klockan 19:57:43

En hel del vandrande på stan, ett oändligt biljardande & nu blir det Paparazzi. soft fredag!


Sista dagen va ju väldigt ansträngande. Ko...

inlägget publicerades: 2011-04-01 Klockan 10:35:30

Sista dagen va ju väldigt ansträngande. Kom till praktiken, fick gå ner & äta frukost som gäster sedan fick vi presenter & sen va det bye bye :) nu blir det vandra på staden, inhandla det sista.


RSS 2.0