Nothing new

inlägget publicerades: 2011-06-29 Klockan 22:24:32

Eftersom största delen utav mitt nuvarande liv består measta dels utav jobb, så kommer det bli lite halv oaktivt på denna sida. För jag tror inte ni står ut med att sitta och läsa om vad som händer för intressant på jobbet. Men, det kommer väl dyka upp lite uppdateringar lite då och då iallafall. Så, håll koll :) 

Solen skiner idag, O'boy

inlägget publicerades: 2011-06-29 Klockan 06:42:03

Ja, men det känns så himla bra att hela första jobbar veckan hittils har det äntligen börjat blivit bra väder. Klockan är liksom halv sju på morgonen och solen börjar redan steka på i den molnfria himlen. Men nejdå, det får jag ingen nytta av alls. För istället för att ligga på stranden och bara steka i solen, så sitter jag inomhus och använder mina öron och händer. Okej visst, jag ska inte klaga allt för mycket. Vi har ju faktiskt 5 minuters och 15 minuters bensträckare stup i ett, så man får ju utnyttja solen lite iallafall.

Positiva Elin tar nu värsting åket och beger sig till jobbet, för att sedan få äta lite god mat på Tranan. Hejs :)

Kuse agent på TP

inlägget publicerades: 2011-06-28 Klockan 19:48:09

Ja, då har det gått två dagar på utbildningen som vi har i 3 veckor. Det har varit väldigt mycket powerpoint's, vilket motsvarar en hel del lyssnande. Men, det går rätt bra faktiskt. Får bensträckor, på bensträckor. Så, man hinner liksom inte ledsna. 

Än så länge så verkar det helt okej faktiskt. Dock skulle jag hellre vilja vara på den andra avdelningen än den jag hamnade på. Men, det är bara att lära sig leva med det. Jobbarkompisarna, eller var man ska säga, verkar även dom helt okej. Trevliga och sociala. 

Får bara hålla tummarna för att jag känner likadant om 3 veckor. Eller varför inte ännu mer positiv? Vore ju inte fel. Imorgon så ska vi gå in på lite mer praktiskt, det ser jag framemot.

Hejsvejs :)

Hard work work

inlägget publicerades: 2011-06-27 Klockan 07:55:58

Nu inväntas lite frukost, för att sedan ta mitt pick och pack och dra mig till Söderhamn för min första arbetsdag. Woho, vad jävla knepigt det känns. Från arbetslös och ej särskillt arbetssökande till arbetare. Pengar, pengar och pengar är det ända som surrar runt i huvudet typ. Äh, vet fasiken knappt vad jag skriver för jag är så jävla trött och orkar inte läsa igenom heller. Så, jag får väl hoppas att det är läsbart iallafall. Hörs då, sömntutor :D

midsommar bland kottar och bär

inlägget publicerades: 2011-06-26 Klockan 15:24:52

Har haft mig en kanon midsommar helg även detta år.

midsommarafton så drog sig jag och Annika oss upp till granbergshöjden för lite fylla och elände. Mot 01.00 snåret så tog vi våra unga friska ben och for iväg mot hedhamre för lite fortsatt trevligheter fram till 05.00 tiden om jag inte är helt ute och cyklar. Men eftersom vi var lite lata efter en redan bit gångtur så blev det ringa efter taxi, bra grejor det där ibland. 

midsommardagen så fyllde världens bästa Emelie Olsson år. Så då drog jag mig iväg dit för lite grillning och alkoholkonsumering med underbart folk. Vid 01.00 drog vi oss även in genom dörrarna på Tranan och ägde ut dansgolvet i en timme. Sedan var min mamma go och hämtade upp och skjutsade hem mig. Mycket bättre än taxi.

Tusen tack till alla ni som gjorde min midsommarhelg!

Sun is up?

inlägget publicerades: 2011-06-24 Klockan 13:58:45

Nae, men glad midsommar på er då gott folk. Se till att få en kunglig dag med fint folk och en massa jävla alkohol. Typ? 

Vad händer för min del då? Jo, rätt oklart ännu faktiskt. Men, det blir någonting med min vän Annika iallafall. Får se vad vi hittar på för bus i detta värdelösa väder. 

Can you imagine

inlägget publicerades: 2011-06-23 Klockan 13:25:00

Man hör ständigt den uttjatade frasen: "Tiden läker alla sår". Om jag får säga mitt så är det bara rent skitsnack. Visst, med tiden så läker de där småsåren man dragit på sig med åren. Men de där stora såren som man olyckligtvis dragit på sig, dom läker aldrig. Det blir mer som sårskorpor som man lite då och då råkar komma åt och riva upp...

Tiden tickar iväg, men jag minns 30 januari 2011 som om det vore för en timme sedan. Jag kan inte ta mig vidare från den där satans helgen. Jag kan ta mig vidare, i några dagar. Men så är jag där och trampar sen igen. Tiden går, dagarna rullar iväg och du är bara längre och längre bort. Folk säger att det blir lättare med tiden, men ju längre tid det går - ju ondare gör det. Jag inser mer och mer, att jag aldrig mer kommer få träffa dig igen. Jag vill inte inse det, jag vill bara att allt ska vara som vanligt igen. Snälla?

Önskar jag fick höra dina spring upp och ner för trappan, önskar jag fick sitta vid matbordet och höra på dina och mammas diskussioner. Jag önskar jag fick höra dig säga: "Vad ska du göra ikväll, syrran?", jag önskar det kunde ringa ett okänt nummer till min telefon och fråga ifall jag kan skjutsa dig. Jag önskar jag slapp sitta och skriva detta inlägg...


Uniflex

inlägget publicerades: 2011-06-22 Klockan 17:44:10

Joråsatt, idag har man haft en sån där lite bättre dag än alla andra dagar. Började med att Per läste i tidningen att parkeringsbötern var ogiltig, så då blev den en tur på polisstation och dom skrev bort den. Så då slapp man bli av med dom där 500 :-.
Och nästa grej är ju ännu bättre, jag kan äntligen säga adjö till arbetslösheten för en stund. För jag har gått och skaffat mig ett jobb. Och det känns så skönt! Imorgon så ska vi skriva kontrakt och på måndag börjar min utbildning på 3 veckor. Sedan är det pengar, pengar, pengar. Känner att jag bara blir fler och fler steg närmre min underbara make-up artistutbildning, allt känns så bra. Tjalalalala :D 

Aaah, justja kanske ska meddela vart jag fått jobb också. Inte mer än på Uniflex. Ska sitta i kundtjänst och lyssna på när folk skäller och har sig på företaget och försöka hitta en trevlig lösning. Menmen, vad gör man inte för pengar?

True love never dies

inlägget publicerades: 2011-06-21 Klockan 18:13:48

Spenderat stor del av min dag på Arbetsförmedlingen idag. Satt först och lyssnade i ca 1 timme. Sedan fick man sitta och vänta i ca 1 timme tills att man skulle ha en 5 minuters arbetsintervju. Så får se hur det gick med den då, håller tummarna! 

Har även gjort i ordning lite på graven. Och även inhandlat två nya stenar till honom. Hittade en perfekt som det stod "True love never dies" på. Och "True Love" är Jocke upp i dagen.


Channing Tatum

inlägget publicerades: 2011-06-20 Klockan 20:27:39

Åh, vad jag vill ha denna karl i en lyxförpackning i min säng. Mh-mh-mmmh!


Traditionella Tranan

inlägget publicerades: 2011-06-19 Klockan 19:29:16

Gårdagen var toppen. Lagade ihop lite tacos, gjorde oss redo för utgång, ägde baren och dansgolvet, fyllekäk på Max, efterfest på Gärdet, efterefter på Heden. Kort och gott.

När man vaknat blev det en gåtur till stan för att hämta bilen, åkte och käkade god mat, drutta förbi graven och la en gåva, handlade en liten godispåse och skruvar, släppte av Evelina hemma och släppte sedan av mig själv på min gata på Ren. 

Efter att jag plågat mina fötter så dom är invaderade av blåsor, så drar jag nu på mig min OnePiece, drar igång fett med film och öppnar mina två gottepåsar och bara är! 

Back in the game

inlägget publicerades: 2011-06-18 Klockan 15:59:36

Igår var det den traditionella grillningen hemma hos min far med kanon folk. Synd med vädret och otroligt synd att Jon och Emelie inte blev med. Men vi hade det mycket bra ändå faktiskt, maten smakade utsökt som vanligt. Och underbart folk såklart! Efter maten blev det skjutsa hem Johanna och hennes vännina och sedan bärde bilen vidare till Färila för att spendera natten där. En helt kanon fredag/kväll/natt helt enkelt. 

Ikväll blir det iallafall ut och roa sig i Bollnäs som det känns att det var år och dagar sedan. Ser jag verkligen framemot. Men innan så blir det äta lite god tacos med Joakim och Evelina. Mumsigt. 

Nae, nu har jag inte tid att sitta här och bara skriva en massa bokstäver. Antar mig själv som chaufför istället. 
Ha en kung helg allihopa, syns vi i dimman?

Blondie

inlägget publicerades: 2011-06-17 Klockan 17:40:04

Shit pommes, jag är fan typ blond!

Attjo attjo prosit

inlägget publicerades: 2011-06-15 Klockan 23:53:45

Jag vill bara spy på denna jävla sjukdom! Jag brukar vanligtvis inte dra på mig roligheter som feber, men däremot allt annat vad förkylning heter. Men de senaste månaderna då jag dragit på mig dessa förkylningar så har den förbaskade febern kommit som ett brev på posten och vägrar dra iväg till någon annans brevlåda. Feber sedan i söndags, hur kul är det liksom? Visst, det är kanon väder att vara sjuk till. Men halåå, hur kul är det att sitta inspärrad på sitt rum framför en jävla massa film i sin ensamhet? Inte ett dugg ska jag tala om. Och alla är livrädd för en, för man kan ju faktiskt smittas. Stoppa mig i karaktän medan ni ändå håller på! 

Trotsade denna förbannade sjukdom ändå imorse, för jag ansåg mig mycket bättre till mods. Tog en tur med cykeln ner till staden för att besöka Arbetsförmedlingen - fuck vad jag känner mig vuxen! Mådde fortfarande bra efter det var klart, så det blir lite god mat på Roma med min underbara pappa och världens bästa Johanna. Gick bra tills en början, men så var det kört. Jag var klen och kokhet. Kul jävla liv! 



Kompis det går bra nu

inlägget publicerades: 2011-06-14 Klockan 13:19:09

Jag har nu hittat ut en utbildning som jag vill gå. Finns en på 10 veckor och en på 20 veckor. Den på 10 går på 33 000 kronor och den på 20 går på 53 000 kronor. Det är en utbildning som Make-up Store håller i. Eftersom jag tog studenten så fick jag ihop 27 000 kronor tack vare min underbara far. Plus att jag ska ha 5 000 kronor för bilen som jag sålt, så det fattas bara 1 000 kronor för utbildningen på 10 veckor. Och pappa har även fixat så att jag har möjlighet till praktik och lägenhet i Stockholm. Så nu är alla pusselbitar snart på plats, och det känns så oerhört sjuk så det är inte sant!

Student och Bal 2011

inlägget publicerades: 2011-06-12 Klockan 19:26:09

Nu har jag varit extremt dålig på att dra uppdateringar på denna sida. Men, har liksom inte funnit motivationen. Men nu när bal och student är gjort, så är det ju bara ett måste att uppdatera. 

I fredags så var det studenten som gällde. Klockan 07.00 var det champangefrukost hos Katrin. Några timmar senare drog vi oss till skolan, fick betyg, tog faväl och tackade av lärarna, satt i aulan och lyssnade en massa. Och efter det var klart tog man sitt sista steg ut från Bromangymnasiet och åkte ner på Glysis för att göra sig redo för studenttågets avgång till Borga Parken.
Efter det så blev det ut och käka med familjen/släkten. Och sedan utgång med Elin Söderberg på Hogges.

Igår var det bal som gällde. Anlände vid Stadt och Folkets hus i raggarbilen vid 16.00 tiden. Minglade runt, fotogragering med klassen, insläpp på röda mattan vid 19.00, 3-rättersmiddag, Magnus Betnér, trevliga tal, vals och Dj väntades inne på Folkets hus. Dissade Folkan och drog oss till Hogges vid 00.00 tiden. Röjde där i 2 timmar för att sedan dra oss upp till Köpmanbeget för lite picknick. Sedan blev det hemfärd till Bollnäs vid 03.00 tiden.

Kort och gott, slänger med lite bilder också från båda dagarna :)



Inne i Aulan
(Frida, Jag, Elin)


Skolan för betyg och avtackning.
(Issa, Simone, Jag, Fredrika, Elin)



Innan avfärd till Folkets Hus
(Elin, Alexander, Frida, Stefan, Jag)



Picknick på Köpmanberget med baldejterna
(Stefan, Frida, Jag, Alexander)

RSS 2.0