Hjärter dams sista sång

inlägget publicerades: 2011-10-28 Klockan 14:00:21

Kände för att vara lite små ego för någon minut. Så drog på mig ytterkläder, drog med mig kameran och pallra mig upp till hundgårn för att knäppa lite höstbilder. Eller är der vår? Jaja, skit samma va det väl. Bilder som bilder. 
Iallafall, mitt uppe i mitt knäppande så börjar våran linslus till hund och gnälla för att han vela minsann också vara med på bild. Så, det blev nästan fler bilder på han än på mig. För så fort man drog bort kameran, så började han gnälla igen. Haha. 

Slänger upp ett litet utval av resultatet:



Haha, nöjd hund!







Det var bättre förr

inlägget publicerades: 2011-10-27 Klockan 20:12:49

Dom säger att tiden läker alla sår. Men detta sår blir bara mer och mer infekterat för varje dag som går. För, för varje dag så inser jag mer och mer att du verkligen är borta i detta liv och att jag aldrig mer kommer få träffa min älskade bästa och ända bror igen. Hur hanterar man en sån situation? Jag kan inte, det går inte att hantera. Jag bryts ner bara mer och mer, jag klarar inte av att vara känslosam. Så fort något blir känslosamt, om någon mår dåligt eller så - så kan jag inte säga någonting. Det tar stopp, jag vill bara finnas där - men det går inte. Istället försöker jag göra allt för att vända på stämningen. Skoja till det, liva upp tillvaron. 

Jag vill inte ha det så här, jag försvinner mer och mer från mig själv. Snart finns det ingenting kvar av mig. Jag kan inte hantera denna situation, jag vill så gärna kunna det. Vad ska man göra, vad ska man ta sig till? Kan du inte bara komma tillbaka igen? Det är det ända jag ber om! 

Jag behöver min bror, mina föräldrar behöver sin son, och alla behöver sin underbara vän..


Dead by april

inlägget publicerades: 2011-10-23 Klockan 17:34:25

Ja, vad säger man? Man fick ju både utnyttja öron och ögon igår. Mm-m-mmh!


Ikväll drar vi på oss dansmackorna

inlägget publicerades: 2011-10-22 Klockan 12:51:04

Ojojoj, här var det nästan så att det hänger spindelnät fulla skärmen. Men nu så blir det till att damma av det lite grann och dra lite uppdateringar lite oftare än den senaste tiden.

Har ju gått mina tre intensivdagar i Valbo på Siljansbackens make up skola. Så nu återstår det 4 månaders praktik. Så nu behöver jag alla möjliga tänkbara modeller som vill ställa upp och vara som ett litet hjälpmedel för mig i min utbildning. Så känner ni er manade, tveka inte att höra av er! 

Ikväll blir det iallafall att dra sig till Tuppens för att avlyssna Dead by April. Känns lite små tungt sådär, efter allt som hände sist jag vistades på Tuppens. Men, jag vet att min älskade bror inte skule vara glad på mig ifall jag skulle skita i Tuppens bara för det. Så ikväll ska jag jävlarannamma. Så blir nästa steg att gå på Hardcore Superstar igen. Det kommer nog bli tyngre, men det ska jag inte tänka på. Istället ska jag fokusera på att ha grymma kvällar på Tuppens! 

Blir även till att träna sotning på Evelina och Bella tills ikväll. Så, slänger väl upp resultat typ imorgon?


RSS 2.0