Mmm MARABOU

inlägget publicerades: 2011-05-27 Klockan 15:15:36

En ny favorit på godis hyllan. Obeskrivligt god,


Det där med otur

inlägget publicerades: 2011-05-13 Klockan 23:33:59

Ingen olycka skedd så här på oturs fredagen, sweet! Däremot har ju jag oturen att ha en satans otur alla andra dagar förutom denna olycksdrabbade dag, men det hörde inte till saken... Kojs nu så man är taggad till imorgon, natti hejs :)

Dagens Make up

inlägget publicerades: 2011-05-11 Klockan 17:35:32

Dagens make up är en bal inspirerad make. Den blir liksom inte för mycket, är väldigt enkel att göra och glittrar en hel del ( syns dock inte på bilderna, tyvärr ). Jag har använt mig utav en ljus lila skugga över hela ögat, en brun skugga på yttre ögongloben och sedan en glitter skugga på hela ögat och upp mot brynen. Under nedre fransraden har jag lagt samma bruna skugga. Sedan blev det eyeliner och mascara och sedan är du klar. :)


1 fucking vecka kvar!

inlägget publicerades: 2011-05-10 Klockan 17:34:43

Sista veckan i skolan och man borde vara överlycklig. Men ju närmre studenten det blir, ju tyngre blir det. Jag har 1 prov i bokföring, 2 prov i turism, 1 prov i arbetsmiljö, 2 uppgifter i religion samt skapa ett 5 minuters tal till nationella provet som ska göras på måndag. Det är allt jag är medveten om som jag har att göra, finns säkert en lika stor hög med rester som jag inte ens vet om.
Det roliga är att man får ingen som helst hjälp på Bromangymnasiet, lärarna är så gott som omöjliga att få tag på om dagarna. Vad är lärare till för, egentligen? Man tycker ju att det borde vara så att dom finns för att hjälpa en att ta sig igenom skolan, men så verkar inte Broman tycka att det ska vara. 

På tisdag bär det av till Italien i en vecka, känner inte riktigt som om jag verkligen har tid med det. Finns så mycket skolarbeten som måste bli klart innan tisdag, eftersom då vi är i Italien så sätts betygen...

Känner verkligen för att bara ge upp just nu.

HAUL

inlägget publicerades: 2011-05-09 Klockan 21:50:23

Fick med mig min vän Evelina till Hudiksvall idag. Drog med sjukhusbussen klockan 7. Blev en tur upp till skolan, ha en lektion sedan bar det iväg ner mot staden där det blev shoppa loss. Var klar igen vid strax innan 16 så då blev det hemfärd. Väl hemma väntades mat, samt min studentklänning från nelly.com




RSS 2.0