Sammanfattning av helgen

inlägget publicerades: 2011-01-24 Klockan 15:56:37

Har gjort ett sånt där originellt uppehåll i några dagar med bloggandet. Men, drar ihop en kort sammanfattning av min helg:

I fredags så begav jag mig hem till Bollnäs med sjukhusbussen. Väl där blev det umgås lite med Zammi, för att sedan anlända till vårat bokade bord på Spicy Cow. Efter en gudomlig måltid så blev det lite film och massa gotta.

I lördags så köpte jag med mig Max mat och begav mig iväg till min vän Pontus. Medan vi vräkte i oss maten så kikade vi på lite film och pratade. Senare så blev det plugg och ställa upp som lite chaufför för min del, och även kika på lite film. Mot natten så kom Zammi och hämtade upp mig så åkte vi hem till honom och gav varandra sällskap till lite film.

Idag så har dagen i största del bestått utav samma gamla vanliga söndags sysselsättning, packning, buss/tåg resa, uppacknig och OC kikning.



Kanon torsdag!

inlägget publicerades: 2011-01-20 Klockan 19:40:45

Idag har det varit den absolut segaste dagen på länge. Varit på det värsta humöret någonsin tror jag. Det hela började ju imorse (historien finns i det tidigare inlägget), trodde ju förstås att det skulle gå över. Men, det blev bara värre och värre. Haft den där viljan att bara slå sönder allt och alla, känt sånt hat så det finns inte. Och det lustiga är att jag inte alls vet var allt kommer ifrån..

Men, jag fick då tvinga fram lite skratt då jag drog mig hem till min kära kusin Patrik och glodde på lite film. Hade jag stannat hemma själv så hade jag nog inte haft någon lägenhet kvar för tillfället.

Nu blir det ta lite alvedon emot huvudvärken och försöka finna ron att kika på film och även packa klart min packning inför helgen.


En helvetes morgon

inlägget publicerades: 2011-01-20 Klockan 10:15:39

Idag har det inte alls varit min morgon. Det hela började med att jag inte sömnade förrän 3 – 4 tiden.

När jag väl vaknar så stänger jag av klockorna och väntar på att mamma och mormor ska ringa. Och dum som jag är så Snoozar jag inte ifall mamma och mormor inte ringer. Så, vid åtta så ringer mamma och fråga när jag ska upp och då sa jag att jag skulle upp klockan 6. Då blev det stressa på som fan.

När jag väl är klar så inser jag att klockan är 8.57 så jag har inte en chans att hinna ner till staden på 3 minuter så jag hinner med 9 bussen. Så då kikar jag på tidtabellen och ser (med mina egna ögon) att det inte går en buss förrän 9.30. Så jag drar mig ner mot staden ca 9.15.

Väl nere på stan så står jag och väntar och väntar och blir bara mer och mer irriterad för varje jävla minut som tickar över 9.30. Så ser jag att 1an mot Håsta kommer, så jag tar mitt helvetes humör och sätter mig på bussen och ringer till min mamma och säger åt henne att hon ska sjukanmäla mig. Säger åt Elin och Ida att jag inte kommer. Ida säger att det inte går någon buss 9.30, så jag tänkte att jag dubbel kollar väl då. Och till min stor förvåning så inser jag att jag har blivit förbannad på X-trafik helt i onödan då det egentligen är JAG som jag ska bli förbannad på eftersom dumma jag har kikat fel på tabellen (bussen kom till Kristineberg 9.30).

Och mitt uppe i all jävla soppa så börjar mina nya linser och krångla och ha sig!

Så, nu är jag sjukanmäld och ska ta och bege mig på ett ärende och fixa ett läkarintyg så CSN inte blir arga på mig eller så.  Också ska jag även försöka lugna mina aggressitioner med lite varm O’boy och macka och hoppas på att resten utav dagen bringar lycka.


Rosa moln

inlägget publicerades: 2011-01-19 Klockan 19:49:50

Jo, det där med att uppdatera bloggen är ju inte direkt min starka sida. Men tänkte vara duktig och göra en liten sammnfattning utav veckan som gått:

I måndags
så gick det undan i skolan och när den väl var över så blev det hem och dra lite OC avsnitt för att sedan få främmande utav Erik. Åkte och väldgästade Stefan lite, sen drog vi oss hemåt och kikade lite film. Senare mot kvällen så dök även Lars upp och gjorde oss sällskap. Efter att båda gett sig av så blev det hopp i säng.


I tisdags
så blev jag hemma ifrån skolan för jag hade så dödligt ont i ryggen, ringde till mamma så hon skulle ringa till Hälsocentralen så skulle dom ringa upp mig. Men, jag tog mig en alvedon efter jag lagt på luren med mamma och gick sedan och lade mig i sängen med en kudde under svanken och vips så somnade jag och vaknade vid två tiden. Och då var det kört med Hälsocentralen, hade ett missat samtal ifrån dolt nummer, så det va väl ifrån dom. Hade även fått sms utav Elin och hon kikade ifall vi skulle ta en fika, så jag tog mina unga friska ben och drog mig ner till stan för lite skitsnack och fika.

Idag
så har väl skolan gått i normal takt, efter skolan så joinade jag Elin på stan i väntan på hennes buss. Sedan blev det hem och tvätta! 

Just för tillfället så sitter jag och luktar mig hög på sköljmedel och väntar på att Stefan ska komma och umgås. 

Oooj, blev ett bra nog lång inlägg. – Lätt hänt!  Hoppas ni orkade läsa.


PUSS ;*


♥ 26 juni 2010 - 16 januari 2011 ♥

inlägget publicerades: 2011-01-16 Klockan 16:21:14

Jag ljuger absolut inte om jag säger att detta har varit bland den bästa tiden i mitt liv, jag har fått haft den absolut bästa sommaren någonsin och jag har fått spenderat en underbar tid med en så otroligt underbar människa! Allt känns så ofattbart, tomt och konstigt. Det var trots allt ett val jag gjorde, men bara för det så är det inte lätt. Och jag vet att det kommer vara så otroligt tungt, jag kommer som en reflex ta fram Zammi's nummer för att ringa och höra hur hans dag har varit - men sen kommer verkligheten komma ifatt mig och jag kommer bryta ihop... 
Och jag vet också att ett "Tack för en underbar tid" inte räcker, men det finns inte så starka ord som verkligen kan förklara hur glad jag är över att fått spendera tid med denna pojke. ♥

Jag vill även passa på att tacka de fantastiska personer som jag har runt omkring mig och bryr sig, det är guld!



80 - 90 tals Pppparty

inlägget publicerades: 2011-01-16 Klockan 12:30:12

Igår så hade jag mig en jättetrevlig kväll i Nässätter med lite folk. Ölspel, allsång och skratt. Va väldigt intressant på första ölspelet, fick inte säga namn eller "du" och man fick heller inte peka - så det finns ju bara ett ord till det: Urspårat! Och eftersom det var ett tema, så såg alla lite annorlunda ut, men ack så fager vi va allihop.

Vill tacka min kära vän Evelina för att hon fick med mig på det där. :') ♥

Slutkörd

inlägget publicerades: 2011-01-15 Klockan 15:44:55

Efter en sjuhelvetes åktur i Passaten så tar jag nu och försöker dra fingrarna ur röven och göra mig i ordning för kvällen. Tror helt ärligt aldrig jag har varit på så här många olika ställen i Bollnäs på en dag. Jag och Jocke åkte hemifrån vid två tiden, yrade runt på en massvis ärenden lite här och där och nu nästan två timmar senare så var det mycket skönt att komma hem. Och jag kan bara tänka mig hur skönt det kommer bli att ställa sig i en dusch! 

Ha en kung lördag allihop :')

Min vecka

inlägget publicerades: 2011-01-15 Klockan 12:48:58

Ja, nu var det ju ett ganska bra tag sedan jag gjorde mig en liten uppdatering här på bloggen. Men, har liksom inte känt för att skriva helt enkelt. Så nu tänkte jag att nu när det har gått första veckan i skolan så är det dags för en liten uppdatering.

Veckan har gått rätt okej faktiskt, dock har det gått lite ovanligt segt. Men, det har dugit ändå. Har till och med fixat utlandspraktik till Polen v. 11 - 13, så det ska bli hur kul som helst faktiskt.

Under veckan efter skolan så har det varit tillfällen då man varit och tagit en fika på staden - hur mysigt och behövande som helst -, man har tvättat lite och städat och haft sig.  

Igår efter jag slutat så tog jag bussen till Ljusdal och väl där blev man upphämtad för att vistas i Färila hela fredagen, var hur trevligt som helst!

Idag så far jag och Evelina iväg på party med tema: 80 - 90 tal. Så det ska ju bli lite intressant sådär. Ser verkligen framemot en hel trevlig lördag. 

Måste bara tillägga att jag knappt kan bärga mig tills den 29 januari


PUSS ;*

Run to your mama

inlägget publicerades: 2011-01-12 Klockan 21:15:58

Hardcore Superstar ♥



♥ Skola ♥

inlägget publicerades: 2011-01-10 Klockan 20:55:19

Ja, då var den första skoldagen för det nya året avklarad. Måste ju bara tala om att det har nog varit den segaste oc h längsta skoldagen på länge. Shit, vad tid det tog innan dagen fick sitt slut. Från 09 – 16 var ju att ta i för att vara första dagen. Men, jaja nu är den då avklarad iallafall och imorgon är det dags igen ..

Men, jag har då haft ett kanon lov iallafall – så jag har ju någonting positivt att tänka på. En till positiv sak är att min söta mamma var in och fixade en Hardcore Superstar biljett till mig idag, så nu har man det ordnat. Så nu väntas bara en evig väntan tills den 29onde Januari.



Rest In Peace

inlägget publicerades: 2011-01-05 Klockan 13:33:29

På nyårsafton så ringde min far mig och talade om att farfar har åkt in på sjukhuset för att dom tror han har åkt på ännu en hjärtinfarkt. Men, det visade sig inte vara det som tur var. Så istället så visste dom inte vad det var som vanligt. Pappa och jag tog oss en tur och hälsade på honom på sjukhuset i Söndags. Och jag måste ju säga att jag har absolut sett honom i bättre form. Han sa även själv att han skulle komma hem i en kista..

Senare på söndagen så ringde pappa och talade om att det var bättre. Så, det var en väldig lättnad som dock vände rätt fort. För igår så ringde min far igen och talade om att farfar nu har gått vidare...

Det känns väldigt tungt att förlora min farfar, just för att jag har inte fått mycket tid med honom. Jag har träffat honom endast ett fåtal gånger och det är verkligen så tråkigt. För det är ju trots allt min farfar. Önskar verkligen att jag fick mer tid med honom, men just nu önskar jag som mest att han har det bäst uppe i himlen med morfar, gammelmormor, Sandra, Anna och alla andra.



Rörande klipp!

inlägget publicerades: 2011-01-01 Klockan 23:26:55

En underbar bildvideo som en utav min bästa vänner Sandra Eriksson har gjort. Man blir alldeles rörd och tårögd. Underbara vänner man har. Jag älskar er!



År 2011

inlägget publicerades: 2011-01-01 Klockan 18:56:37

Då var det ett nytt år ännu en gång. Känns ingen skillnad som vanligt, bara det att man måste anstränga sig lite extra för att komma ihåg vilket år det är.

Nyåret firades in i Färila med gott folk. Anlände vid 12 tiden och drog igång ca 1 – 2 timmar senare, åt lite god mat, umgicks, skrattade och konsumerade lite alkohol. Vid tolv slaget så vandrade vi iväg och kikade på lite raketer en liten bit bort ifrån Filip. Stannade där ett tag och gick sedan tillbaka till Filip, där Frida och Filip så gott som slocknade. Tur att vissa kunde hålla sig vaken iallafall, spelade lite ”Med andra ord” och ölspel. Sedan slutade kvällen/morgonen med att det bara var jag och Erik vakna, så vi satt uppe och bara snackade en massa från typ fyra, halv fem till åtta, halv nio. Sedan blev det kojs!

Ska jag vara ärlig så tror jag inte att jag har skrattat så mycket som jag gjorde igår på ett bra tag, fick alldeles ont i magen. Och även fast att det var väldigt dött med fester detta nyår, så anser jag det som en mycket lyckad nyår iallafall. Fint sällskap och mycket skratt, vad mer kan man begära?

Hoppas ni också haft ett bra nyårsfirande,


RSS 2.0