Hej då blogg.se

inlägget publicerades: 2011-07-14 Klockan 21:30:24

Tar mitt pick och pack och drar mig till nattstad.se . Så jag hänvisar er dit istället ifall ni vill fortsätta läsa om mig och mitt liv. Vilket jag hoppas. Ber så hemskt mycket om ursäkt, men nog är det väl ändå skönt med lite nytt ibland? 

PUSS PÅ ER :)


Välkommen, du pratar med Elin ....... Larsson

inlägget publicerades: 2011-07-12 Klockan 20:08:03

Jajamen, då var det över med att sitta och lyssna och anteckna information hela dagarna. Och allt lyssnande och antecknande har gjort mer inverkan än jag trodde. Var helt säker på att jag INTE skulle klara provet, men vips så hade man fullpott. Det kändes ju väldigt bra, tills att man kom på "Justja, nu ska jag ut och ta mitt första samtal i följd med x antal fler samtal. Ooops" ... Men, så var även det överstökat och nu är det bara vässa på rösten, dra på flinet och hjälpa kunderna. Yäy..

Hel slut sedan idag, så nu signar jag ut och säger natti natt :)

Jag lever, jag lovar

inlägget publicerades: 2011-07-08 Klockan 18:05:32

Ja, nu har jag hållt mig borta ifrån uppdaterande på bloggen i några dagar. Tänkte bara tala om att jag lever, och att det går undan på utbildningen. På tisdag väntas det prov, och klarar vi det så förflytta vi oss ut i produktionen - spännande! 

Idag är det fredag, och den spenderas med lite grillning här hemma sedan blir det glo på senaste Pirates of the caribbean. 

Imorgon lördag så är det inplanerat Tranan. Ser jag framemot som om det vore jul. Känner att jag har gått och blivit värsta festprissen. Kanske inte så bra, men ojojoj vad kul det är. 

Nae, nu ska jag bege mig till min vän Evelina. Hejdå gott folk, trevlig helg :)

Resultatet

inlägget publicerades: 2011-07-04 Klockan 20:31:39

Ja, då har man äntligen tagit fingrarna ur röven och dragit på sig min efterlängtade tatuering under bröstet. Här har ni lite dokumentation:



In action


Slut resutatet, hel nöjd!

Uppdatering på kroppen

inlägget publicerades: 2011-07-04 Klockan 18:38:37

Hade turen att få in en liten tatueringstid efter jobbet, så nu har man just stressat sig ur en dusch och härnäst blir det stressa i sig mat för att sedan hinna ner till Becker till 19.00. Slänger upp resultatet när jag kommer hem. Önska mig lycka till!

Färila centrum by night

inlägget publicerades: 2011-07-03 Klockan 19:49:17

Drog mig till Färila för att spendera min lördag där igår. Började med att kika lite fotboll på parken, vidare till Bagge, vidare hem till Erik där det blev lite film sedan dök det upp sällskap. Slutade med en trevlig lördag, helt enkelt. 

Brukar alltid vara sämst på att använda min kamera, men igår så var jag jävlar anamma igång. Så, slänger väl upp några bilder här då så jag får användning av dom.


Peter och jag tog en bilfärd till Ljusdal


Åh, hej vad det går bland tuttar och lår?


Hetaste Joel Kinnaman kikade förbi lite också.


Christoffer myser i soffan


Erik försöker hålla sig vaken, typ

Aggression

inlägget publicerades: 2011-07-02 Klockan 14:12:42

Varför lär man sig aldrig? Varför ger man sig in på samma jävla skit hela tiden, när man ändå vet hur det kommer sluta? Varför ska jag vara så jävla svag? Varför ska jag förlåta så fort jag får nå falska gulliga ord? Varför? Hur kan man vara så jävla känslokall att man behandlar en människa på det här viset, gång på gång!?

"Fuck allt jag sa
Fuck allt som var bra
Och skillnaden som går att se från igår till idag
Du skrämmer mig, jag kanske aldrig kände dig
Jag känner ångest över att jag någonsin lärde känna dig.
Är du den här personen så förtjänar du fan ingenting
Tusen chanser men dom tjänade ingenting till
Du gör som du vill och skiter i vad andra känner
Skiter i vad alla säger om att skaffa andra vänner"

Fear is the weakness

inlägget publicerades: 2011-07-01 Klockan 19:08:00

Idag har man fått reda på sitt kommande schema efter utbilningen. Ser helt okej ut måste jag säga!

Slutade fyra idag, då blev det bussen hem till Bollnäs och ta en tripp på staden. Och som vanligt så har jag svårt att hålla i mina pengar. Blev iallafall en ny kalender (eller vad det heter) som faktiskt var behövligt då min nuvarande går ut inom kort. Sedan blev det även en liten sväng in på Deichmann, tanken var att bara kika men då jag kikade så dök det upp ett par görsnygga remskor med kilklack framför mina ögon som jag naturligtvis var tvungen att prova. Storleken passade, så då blev det några steg till kassa för att bli ett par skor rikare. Ooops! Och efter det var det apoteket som gäller och sist men inte minst tog mamma per och jag en tur till MM. 

Vad fredagen har att erbjuda vet jag inte riktigt. Är rätt slut efter den här veckan, så har laddat upp med en massa gotta ifall att det skulle bli hemma och slöa till film som inte alls skulle sitta fel. 

Men först av allt, GRILLAT!


RSS 2.0