Smink tips

inlägget publicerades: 2011-11-12 Klockan 14:02:12

Tänkte dela med mig av lite små sminktips så här en kall lördag.

1. Har du ingen primer men vaselin någonstans i hemmet? Då är det bara att dra på ett tunt lager med vaselin på ögonlocket så fäster ögonskuggan bättre. Men se till att inte ta för mycket, då blir det lätt väck.

2. Hatar du också när du har fixat till med basen, oså är det dags att fixa till ögonen med ögonskugga och dyligt. Så märker du att 50% av din ögonskugga som du lagt på ögonlocket har rasat ner under ögat. Du svär och inser att du kommer sabba din bas vid tappert försök att få bort den nedrasade ögonskuggan. Men då finns en lösning! Lägg en bunt löspuder under ögat, som du sedan borstar bort när du känner dig redo med ögonskuggan. Och vips, så hamnade all ögonskugga på pudret som lätt borstars bort. Basen är räddad!


3. Tänkt dig att du häver på dig mascara, vanligtvis börjar man ju med övrefransarna och sedan tag man de nedre fransarna. Men, börja med nedre fransarna. För då slipper du att det kladdas maskara nedanför ögonbrynet när du ska ta dig an att måla de nedre efter att du målat de övre.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0